Eurovision 2019: Ρουβάς, Ευρυδίκη και Μουζουράκης ακούν το «Replay» της Τάμτα και σχολιάζουν

Eurovision 2019: Ρουβάς, Ευρυδίκη και Μουζουράκης ακούν το «Replay» της Τάμτα και σχολιάζουν Facebook Twitter
0

Η Τάμτα, που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision με το τραγούδι «Replay», αποφάσισε να τεστάρει αν και πόσο αρέσει σε άλλους τραγουδιστές.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς, η Ευρυδίκη, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Stephane Mgebrishvili, που ήταν κριτής μαζί της στο X-Factor της Γεωργίας, ακούν το τραγούδι και αντιδρούν ο καθένας με τον τρόπο του. 

«Ουάου, φοβερό groove, αυτό το τραγούδι πρέπει να ακούγεται δυνατά», «Πώς είναι το 12 πόντοι στα γαλλικά;», «Μπράβο Τάμτα», είναι μερικά από σχόλιά τους.

Το «Replay» είναι το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ. Το τραγούδι υπογράφει ο Alex Papaconstantinou (Alex P) μαζί με τους Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Albin Nedler και Kristoffer Fogelmark.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM