Eurovision 2019: Το τραγούδι της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο

Eurovision 2019: Το τραγούδι της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο Facebook Twitter
0

Η Κύπρος έδωσε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019, στην οποία φέτος συμμετέχει με την Τάμτα. 

Το «Replay» είναι το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ.

Η κυκλοφορία του official video στο YouTube έγινε το βράδυ της Τρίτης στις 21:00 στο επίσημο κανάλι της Τάμτα στο YouTube, λίγο μετά την πρώτη επίσημη προβολή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ στην Κύπρο.

Το «Replay» υπογράφει ο Alex Papaconstantinou (Alex P) μαζί με τους Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Albin Nedler και Kristoffer Fogelmark, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με ονόματα διεθνούς φήμης (Jennifer Lopez, Nicki Minaj, One Direction, Demi Lovato, Avicii, 5 Seconds Of Summer κ.ά.) και έχουν συναντήσει ξανά την Τάμτα στο «Unloved» (2015) ενώ είχαν γράψει και το περσινό τραγούδι «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.

Η παραγωγή είναι του Αlex P, Victory και έγινε mixed από τον Kevin Grainger at Wired Masters. 

Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, ενώ την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στη Eurovision 2019 θα επιμεληθεί η καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Replay»:

 

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός της φετινής Eurovision θα γίνει στο Ισραήλ και το Τελ Αβίβ, καθώς πέρυσι είχε κερδίσει η Netta.

Την Τετάρτη το βράδυ η Ελλάδα θα παρουσιάσει τον τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό με την τραγουδίστρια Κατερίνα Ντούσκα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM