Έλτον Τζον: «Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει»

Έλτον Τζον: «Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει» Facebook Twitter
0

Ο Σερ Έλτον Τζον μίλησε ανοιχτά για τους φόβους του σχετικά με τον θάνατο, λέγοντας «δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει», σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Ο 77χρονος τραγουδιστής του «Rocketman» και άλλων ανεπανάληπτων επιτυχιών, Έλτον Τζον, παραδέχθηκε επίσης ότι τα νεαρά του παιδιά ανησυχούν για την ηλικία του.

Το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late» προβλήθηκε σε ειδική προβολή στο Royal Festival Hall, ως μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (LFF), την Πέμπτη, και απεικονίζει την πολυετή καριέρα του.

Σκηνοθετημένο από τον Αμερικανό σκηνοθέτη RJ Cutler και τον σύζυγο του Σερ Έλτον, Ντέιβιντ Φέρνις, το έργο περιλαμβάνει πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά και συνομιλίες με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του στη σύνθεση τραγουδιών, Μπέρνι Τόπιν, καθώς και την Ντούα Λίπα και τον αείμνηστο Τζον Λένον.

Έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας κατά τα χρόνια, όπως αντικατάσταση γονάτων και ισχίων, χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του προστάτη και πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει περιορισμένη όραση σε ένα μάτι μετά από σοβαρή μόλυνση.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πλάνα που τον δείχνουν να προετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική, στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες, όπου είχε εμφανιστεί με sold out συναυλίες το 1975.

Ο Σερ Έλτον Τζον λέει στα 77 του χρόνια: «Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με όλα αυτά όταν τελειώσω; Αυτή είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει. Και σκέφτεσαι για τη ζωή και το θάνατο πιο έντονα όταν φτάνεις στην ηλικία μου. Σκέφτεσαι: Λοιπόν, απλά θέλω να βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι τώρα. Δεν χρειάζεται να δουλέψω μετά από αυτή την περιοδεία. Θα δουλεύω κάνοντας δίσκους και εκπομπές ραδιοφώνου, αλλά τα ταξίδια είναι τόσο εξαντλητικά».

Το "Elton John: Never Too Late" θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου στο Disney Plus.

Με πληροφορίες από SkyNews

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ
Λαμπερή η 82η Μόστρα: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Ρόμπερτς στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Βενετίας

Πολιτισμός / Λαμπερό το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Τζούλια Ρόμπερτς στο επίκεντρο της φετινής Μόστρα

Μεταξύ των τίτλων που διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα είναι το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο καθώς και το πολιτικό θρίλερ «The Wizard of the Kremlin» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πολ Ντάνο ως επικοινωνιακό του σύμβουλο
LIFO NEWSROOM