Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του

Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Έλτον Τζον / Getty Image
0

Ο Έλτον Τζον ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ του, εν μέσω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο θρύλος της μουσικής το32ο άλμπουμ του και παρέδωσε το τελικό υλικό στην δισκογραφική του εταιρεία. Σημειώνεται πως ο Έλτον Τζον έχει σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ  στο τέλος του έτους, μαζί με την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ, «Elton John: Never Too Late».

Αυτά τα σχέδια όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι στον «αέρα», καθώς ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μία σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι του, η οποία του έχει προκαλέσει μειωμένη όραση.

«Ο Eλτον δούλευε αθόρυβα πάνω στο άλμπουμ όλο το χρόνο. Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και να κλείσει τη χρονιά με το νέο άλμπουμ και το νέο του ντοκιμαντέρ. Αλλά η υγεία του έχει κάνει τα πράγματα είναι αβέβαια. Κάποιοι έχουν μείνει έκπληκτοι που κατάφερε να το ολοκληρώσει στο τέλος του καλοκαιριού και να το παραδώσει επίσημα», δήλωσε μια πηγή στη στήλη Bizarre της εφημερίδας The Sun. 

Μπορεί να αποσύρθηκε από τις περιοδείες μετά την ολοκλήρωση του «Farewell Yellow Brick Road Tour το 2023 αποκάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχουν αρκετές νέες Βρετανίδες ποπ σταρ με τις οποίες θα ήθελε συνεργαστεί. «Η Sabrina Carpenter, η Billie Eilish, η Taylor Swift, η Olivia Rodrigo, η Charli XCX και η Gracie Abrams, κυριάρχησαν το καλοκαίρι. Κυκλοφόρησαν δίσκους με πραγματικά καλά τραγούδια και έφεραν μεγάλη χαρά στον κόσμο. Θα ήταν χαρά μου να τραγουδήσω με οποιανδήποτε από αυτές τις καλλιτέχνιδες» είπε χαρακτηριστικά στο Variety.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM