Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του

Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Έλτον Τζον / Getty Image
0

Ο Έλτον Τζον ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ του, εν μέσω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο θρύλος της μουσικής το32ο άλμπουμ του και παρέδωσε το τελικό υλικό στην δισκογραφική του εταιρεία. Σημειώνεται πως ο Έλτον Τζον έχει σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ  στο τέλος του έτους, μαζί με την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ, «Elton John: Never Too Late».

Αυτά τα σχέδια όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι στον «αέρα», καθώς ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μία σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι του, η οποία του έχει προκαλέσει μειωμένη όραση.

«Ο Eλτον δούλευε αθόρυβα πάνω στο άλμπουμ όλο το χρόνο. Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και να κλείσει τη χρονιά με το νέο άλμπουμ και το νέο του ντοκιμαντέρ. Αλλά η υγεία του έχει κάνει τα πράγματα είναι αβέβαια. Κάποιοι έχουν μείνει έκπληκτοι που κατάφερε να το ολοκληρώσει στο τέλος του καλοκαιριού και να το παραδώσει επίσημα», δήλωσε μια πηγή στη στήλη Bizarre της εφημερίδας The Sun. 

Μπορεί να αποσύρθηκε από τις περιοδείες μετά την ολοκλήρωση του «Farewell Yellow Brick Road Tour το 2023 αποκάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχουν αρκετές νέες Βρετανίδες ποπ σταρ με τις οποίες θα ήθελε συνεργαστεί. «Η Sabrina Carpenter, η Billie Eilish, η Taylor Swift, η Olivia Rodrigo, η Charli XCX και η Gracie Abrams, κυριάρχησαν το καλοκαίρι. Κυκλοφόρησαν δίσκους με πραγματικά καλά τραγούδια και έφεραν μεγάλη χαρά στον κόσμο. Θα ήταν χαρά μου να τραγουδήσω με οποιανδήποτε από αυτές τις καλλιτέχνιδες» είπε χαρακτηριστικά στο Variety.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM