Βίντεο καταγράφει τον Τζόνι Ντεπ σε έξαλλη κατάσταση, να σπάει πράγματα μπροστά στην Άμπερ Χέρντ

Βίντεο καταγράφει τον Τζόνι Ντεπ σε έξαλλη κατάσταση, να σπάει πράγματα μπροστά στην Άμπερ Χέρντ Facebook Twitter
EPA/ETTORE FERRARI
2

Το θυελλώδες, πολύκροτο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard φαίνεται πως θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, τις κατηγορίες περί βίαιης συμπεριφοράς και ξυλοδαρμού και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ήρθε εχτές το TMZ να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει τον Depp σε έξαλλη κατάσταση, να φωνάζει, να βρίζει και να πετάει ένα μπουκάλι κρασί και ένα ποτήρι.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, η Ηeard φέρεται να ρωτάει τον πρώην σύζυγό της αν ήπιε ένα μπουκάλι κρασί, ενώ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, ακούγεται να ζητάει συγνώμη, αλλά χωρίς να γίνεται σαφές σε ποιο πράγμα αναφέρεται.

Στο τέλος του μαγνητοσκοπημένου στιγμιότυπου, ο δημοφιλής ηθοποιός μοιάζει να προσπαθεί να πάρει το κινητό από τα χέρια της 30χρονης ηθοποιού.

Το ΤΜΖ αναφέρει πως το βίντεο έχει τραβηχτεί μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου, στη διάρκεια του οποίου - και σύμφωνα  με τα όσα ισχυρίζεται η Heard- ο Depp της επιτέθηκε και τη χτύπησε.

 Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του 53χρονου ηθοποιού τόνισαν στο ΤΜΖ πως το βίντεο έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία, καθώς και ότι υπάρχουν στιγμιότυπα όπου η Heard φαίνεται να του χαμογελάει και να τον προκαλεί. Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν πως το βίντεο είναι μια προσπάθεια της ηθοποιού να παγιδεύσει τον Depp.

Στο τέλος του δημοσιεύματος, το TMZ αναφέρει πως είναι πιθανό το εν λόγω βίντεο να μην γίνει δεκτό ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο όχι μόνο λόγω της επεξεργασίας που έχει υποστεί, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως ο Depp μοιάζει να βιντεοσκοπείται χωρίς την άδειά του.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από κάποια από τις δύο πλευρές. Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM