«Back to Black»: H Μαρίσα Αμπέλα ως Έιμι Γουάινχαουζ- Η νέα φωτογραφία από την ταινία

«Back to Black»: Στη μεγάλη οθόνη το 2024 η ταινία για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ Facebook Twitter
Φωτ. : Instagram
0

Την ώρα που οι εκατομμύρια θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ αναμένουν την ταινία για τη ζωή της- με τίτλο «Back to Black»- η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα τη δεύτερη φωτογραφία της ηθοποιού που την υποδύεται, ενώ ανακοίνωσε και την πρεμιέρα. 

Η Studiocanal δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της ηθοποιού Μαρίσα Αμπέλα η οποία θα υποδυθεί την Έιμι Γουάινχαουζ και έκανε γνωστό πως η ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2024. 

Συγκεκριμένα, στη Βρετανία και την Πολωνία η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 2024, στη Γερμανία και την Ολλανδία στις 18 Απριλίου, ενώ στη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία μία εβδομάδα αργότερα, στις 24 και 25 Απριλίου.

Η Focus Features θα ανακοινώσει σύντομα την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις ΗΠΑ, η οποία αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2024.

«Η ταινία "Back to Black", θα επικεντρωθεί στην εξαιρετική ιδιοφυΐα, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της Έιμι που διέπνεε ό,τι έκανε. Ένα ταξίδι που την οδήγησε από την τρέλα στην παγκόσμια λατρεία και πάλι πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η εταιρεία παραγωγής. 

Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία 27 ετών.

Στην ταινία, πέρα από τη Μαρίσα Αμπέλα πρωταγωνιστούν οι Τζακ Ο' Κόνελ, Έντι Μάρσαν και η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Λένσι Μανβίλ. Το σενάριο είναι του Ματ Γκρινχάγκ και του Τέιλορ Τζόνσον.

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM