Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους

Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους Facebook Twitter
5

Νεκρή από υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ Cathriona White, λίγες μόνο ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο κωμικό.

Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους Facebook Twitter


Δίπλα της, βρέθηκε, σύμφωνα με το ΤΜΖ,  σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο εξηγούσε ότι η σχέση της με τον Kάρει είχε τελειώσει οριστικά.

Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους Facebook Twitter


 «Η τελική αιτία θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί, εν αναμονή της νεκροψίας", δήλωσε ο βοηθός του ιατροδικαστή  Ed Winter.

Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους Facebook Twitter


Την νεαρή γυναίκα βρήκαν νεκρή φίλοι της που επισκέφθηκαν το σπίτι της για να δούν αν είναι καλά, καθώς  τον τελευταίο καιρό είχε μελαγχολική συμπεριφορά.

Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
οποιος δινει τελος στην ζωη του επειδη τον χωριζουν ειναι ανεγκεφαλος και υπερβολικα εγωιστης και φανερωνει αδυναμια χαρακτηρα και γενικος η αυτοκτονια ειναι πραξη ανωριμοτητας και αμαρτια απο την αλλη αυτο ειναι το ευκολο το δυσκολο ειναι να μεινεις στην ζωη και να παλευεις οσο δυσκολα και αν περνας γιατι η ζωη ειναι ωραια
Πολύ εύκολα κρίνεις έναν άνθρωπο ο οποίος θεώρησε ότι δεν είχε άλλη λύση και καμία άλλη ελπίδα ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κανείς δε χωρίζει μόνο από έναν χωρισμό και συνήθως υποβόσκουν και άλλα πράγματα που δεν τα ξέρουμε εμείς οι απέξω. Εύχομαι να μή σου τύχει και να μην τύχει σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.
Κρίμα ρε κορίτσι μου. Τόσο νέα και ταλαντούχα.Ποιός ξέρει τι ένιωσες κι εσύ και έφτασες σε αυτή την απόφαση. Δεν έχω τι να πω, δείχνει τόσο χαρούμενη στις φωτογραφίες. Κουράγιο σε όσους "αναρρώνουν" από έναν δύσκολο χωρισμό και βρίσκονται σε τέλμα. Μιλήστε στους φίλους, μιλήστε σε κάποιον ψυχίατρο-ψυχολόγο.