ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο τσακωμός με τον Τζέιμς Κάμερον που οδήγησε στο «I' ll be back»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο τσακωμός με τον Τζέιμς Κάμερον που προκάλεσε το «I' ll be back» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν «Ο Εξολοθρευτής» στην ταινία του Τζέιμς Κάμερον του 1994 και προειδοποιούσε «I'll be back».

Σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, που δημοσιεύθηκε χθες, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανακάλεσε τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ατάκα «I' ll be back» και όπως λέει βγήκε κατά λάθος.

Προήλθε δε, από μία διαφωνία που είχε με τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζέιμς Κάμερον.

«Διαφωνούσαμε με τον Τζέιμς Κάμερον στο πώς θα πω την ατάκα επειδή δεν αισθανόμουν άνετα να πω «I’ll» είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, που προτιμούσε να πει ολόκληρη τη φράση «I will be back».

«Σου λέω ότι νομίζω πως είναι καλύτερα να πεις «I' ll be back» είπε ο Τζέιμς Κάμερον. «Είσαι και σεναριογράφος τώρα; Είναι απλά μία λέξη. Μην μου λες πώς να γράφω και εγώ δεν θα σου λέω πώς να παίζεις».

Ο Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ δε, απάντησε στον σκηνοθέτη του ότι «εσύ μου λες πώς να παίζω κάθε γαμ@@νο λεπτό!».

Όμως, στο τέλος, επικράτησε η άποψη του Τζέιμς Κάμερον ο οποίος είπε στον Σβαρτσενέγκερ, «Άρνολντ, νομίζεις ότι ακoύγεται περίεργο. Δεν ακούγεται. Αυτό που το κάνει σπουδαίο είναι ακούγεται διαφορετικά από εμένα ή από τον Τσάρλι εκεί πέρα. Αυτό το κάνει να λειτουργεί».

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Κάμερον, έδωσε οδηγία στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να το πει «απλά 10 φορές. Πες το με διαφορετικό τρόπο. Εγώ θα συνεχίζω να σε τραβάω με την κάμερα. Μετά θα διαλέξουμε μία σκηνή».

Μετά από μερικές δοκιμές κατέληξαν σε αυτό που μπήκε στην ταινία τελικά και το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα την βασική ατάκα.

«Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους. Και είμαι στο Σέντραλ Παρκ. Με πλησιάζει ένας τύπος και μου λέει «Πες την ατάκα» θυμάται ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Με πληροφoρίες του Hollywood Reporter


 

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ