Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών Facebook Twitter
0

Οι αστέρες του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με δικηγόρο της υπόθεσης και όσα μεταδίδει το BBC.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 10 χρόνια σχέσης, ενώ η Τζολί επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά - τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα - ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.

Ο δικηγόρος της Τζόλι δεν ανακοίνωσε πώς ρυθμίστηκε η επιμέλεια καθώς όπως είπε τα έγγραφα της συμφωνίας είναι απόρρητα για τη διαφύλαξη της προστασίας της προσωπικής ζωής των παιδιών.

Το ζευγάρι, γνωστό ως «Brangelina», συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» το 2004 και ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν παντρευτούν.

Ο γάμος ήταν ο δεύτερος του Πιτ καθώς ο ηθοποιός είχε προηγουμένως παντρευτεί την Τζένιφερ Άνιστον και ο τρίτος για τη Τζολί μετά τις σχέσεις με τους ηθοποιούς Μπίλι Μπομπ Θόρντον και Τζόνι Λι Μίλερ.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, το ζευγάρι εισήλθε σε μια μακρά νομική μάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Η συμφωνία σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πάνε σε δίκη για την επιμέλεια, αλλά δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί τελική διευθέτηση διαζυγίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ