Αντιμέτωπη με φυλάκιση η Playmate που εξόργισε το διαδίκτυο φωτογραφίζοντας κρυφά μια γυναίκα στα αποδυτήρια

Αντιμέτωπη με φυλάκιση η Playmate που εξόργισε το διαδίκτυο φωτογραφίζοντας κρυφά μια γυναίκα στα αποδυτήρια Facebook Twitter
1

Πριν από δύο μήνες, η πρώην Playmate και μοντέλο Dani Mathers εξόργισε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και προκάλεσε ένα πρωτοφανές κύμα αντιδράσεων εναντίον της.

Η Mathers είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Snapchat με την οποία χλεύαζε μια γυμνή γυναίκα στα αποδυτήρια γυμναστηρίου.

Λίγη ώρα μετά, απολύθηκε από τη δουλειά της και το γυμναστήριο στο οποίο έγινε το περιστατικό την κήρυξε ανεπιθύμητη από όλα του τα παραρτήματα. Επιπλέον την κατήγγειλε και στην αστυνομία. Η Dani Mathers είχε βγει μετά από λίγες ώρες να ζητήσει συγγνώμη, αλλά η μεταμέλειά της δεν έγινε δεκτή. Έκτοτε όμως, και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η υπόθεση της ξεχάστηκε και η ίδια φρόντισε διακριτικά να "εξαφανιστεί".

Μπορεί το ίντερνετ να ξέχασε την Μathers, αλλά δε συνέβη το ίδιο και με την αστυνομία του Λος Άντζελες η οποία όλο αυτό το διάστημα ερευνούσε την υπόθεση. Τελικά η γυναίκα που έγινε αντικείμενο χλευασμού από την Playmate βρέθηκε και όπως μεταδίδει το ΤΜΖ είναι μια 70χρονη η οποία τώρα θέλει να δικαιωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα, η γυναίκα προτίθεται να καταθέσει εναντίον της Μathers, προκειμένου να τη φέρει ενώπιον δικαιοσύνης. Η υπόθεση έχει περάσει πλέον στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα και η Mathers είναι αντιμέτωπη με εξάμηνη ποινή φυλάκισης ενώ αναφέρεται πως οι αρχές θέλουν τιμωρώντας το μοντέλο να δώσουν ένα παράδειγμα που θα αποθαρρύνει τέτοια φαινόμενα.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια