Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος ζει στη Γλυφάδα - Εξακολουθώ να δέχομαι απειλές κάθε φορά που τον ψάχνω

Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος ζει στη Γλυφάδα - Εξακολουθώ να δέχομαι απειλές κάθε φορά που τον ψάχνω Facebook Twitter
0

Την ανησυχία της για τον συνάδελφο και φίλο της, Γιώργο Μαρίνο, εξέφρασε η ηθοποιός, Άννα Φόνσου η οποία, όπως είπε, εξακολουθεί να δέχεται απειλές από τον άνθρωπο που είναι μαζί του. 


«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε» είπε η Άννα Φόνσου σε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Όπως είπε, ο Γιώργος Μαρίνος,  ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας,  ζει σε σπίτι στη Γλυφάδα ή την Βούλα ωστόσο κάθε φορά που προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του δέχεται απειλές. Η κ. Φόνσου έκανε έκκληση στο πρόσωπο που τον φροντίζει, να επιτρέψει να του παρέχουν βοήθεια.


«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω... Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου... δεν ξέρω... Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια...» είπε η ηθοποιός συγκεκριμένα.


Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Γιώργος Μαρίνος ζει αξιοπρεπώς και έχει ανθρώπους που τον βοηθούν. Ακόμα, η κ. Φόνσου είπε ότι μπορεί να είναι και δική του επιθυμία να μη θέλει επαφές κάτι που ωστόσο φαίνεται να την προβληματίζει καθώς της είχε εξομολογηθεί ότι είχε την επιθυμία να ξαναβγεί στο θέατρο.


«Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε. Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι' αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM