Ακούστε το σκανδαλιστικό "∞" ("Infinity") του Vangelis, με την Ειρήνη Παπά να προσπoιείται ότι έρχεται σε οργασμό

Ακούστε το σκανδαλώδες 666 του Vangelis, με την Ειρήνη Παππά να έρχεται σε οργασμό Facebook Twitter
0

Η πιο σκανδαλώδης στιγμή στην μετεωρική πορεία του Vangelis ήταν αναμφίβολα ένα κομμάτι, μάλλον άγνωστο σήμερα, στον δίσκο του «666»

Στο " ∞" ("Infinity"), το πιο αμφιλεγόμενο τραγούδι του άλμπουμ, ακούγεται η Ειρήνη Παπά να επαναλαμβάνει «Ήμουν, είμαι, είμαι έτοιμη να "ολοκληρώσω"» πάνω σε ένα μονότονο ρυθμό κρουστών, ο οποίος σταδιακά κορυφώνεται σε οργασμικό παροξυσμό. Ο Βαγγέλης περιέγραψε το κομμάτι ως μεταφορά για "τον πόνο της γέννησης και τη χαρά της συνουσίας."
 Ο Ferris αρχικά αναζήτησε έναν αφηγητή με βαριά βρετανική προφορά για να απαγγείλει τον στίχο, προκειμένου να δημιουργήσει μια αντίθεση με την κλιμακούμενη φρενίτιδα, αλλά αντ' αυτού επιλέχθηκε ο αυτοσχεδιασμός της Παππά, επειδή ταίριαζε καλύτερα.

Οι Hegarty και Halliwell περιγράφουν το τραγούδι ως μέρος της "κλιμακούμενης κακοφωνίας" που σηματοδοτεί την εξέλιξη προς την αποκάλυψη. 

Το Melody Maker έγραψε το 1972 ότι υπό το φως της δημοσιότητας που έλαβε το "Je t'aime... moi non plus" του Serge Gainsbourg, ήταν "περίεργο" που τα μέσα ενημέρωσης παρέβλεψαν το 666, αλλά θα ήταν "κρίμα" αν είχε αποκτήσει φήμη μόνο λόγω της συμβολής της  Παππά.

Ένα sample της Παππά, την ώρα που λαχανιάζει από οργασμό,  χρησιμοποιήθηκε στο "Principles of Lust" των Enigma.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ