Αίας Μανθόπουλος: Την Παρασκευή η κηδεία του ηθοποιού

Αίας Μανθόπουλος: Την Παρασκευή η κηδεία του ηθοποιού Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό, Αίαντα Μανθόπουλου, που πέθανε χτες, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την προηγούμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αντί για στεφάνια, τα χρήματα που προβλέπονταν να διατεθούν γι’ αυτόν τον σκοπό θα δοθούν ως δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σημειώνεται ότι ο Αίας Μανθόπουλος, ανιψιός της Ειρήνης Παππά, είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τον τουρισμό καθώς είχε ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλγαρία. Η τελευταία του δουλειά ήταν στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη πριν από 3 χρόνια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ