Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι»

Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι» Facebook Twitter
0

H Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν την προέτρεψε «να βρει ένα μούσι» για να καλύψει τη σεξουαλικότητά της και να καταφέρει να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο. 

Σε συνέντευξή της στο "Net a Porter" η Ντελεβίν ανέφερε ότι ένα από τα πράγματα που της είπε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ήταν πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ στην κινηματογραφική βιομηχανία ως ομοφυλόφιλη γυναίκα και πως θα πρέπει «να βρει ένα μούσι».

Ο όρος «μούσι» χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να περιγράψει κάποιον που βοηθάει ένα άλλο άτομο να κρύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα στη δημόσια ζωή. Η Ντελεβίν, που περιγράφει τον εαυτό της ως "gender fluid", ανέφερε πως η βιομηχανία ήταν επιφυλακτική απέναντι στη σεξουαλικότητά της. «Στην αρχή δεν νομίζω πως αυτό βοήθησε», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@portermagazine 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 Οι δηλώσεις της Ντελεβίν είναι σε παράλληλο μήκος κύματος με αυτές της Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ανέφερε ότι της είπαν πως δεν πρέπει να κρατάει το χέρι της φίλης της δημοσίως για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

To 2017 η Ντελεβίν κατήγγειλε ότι ο Γουάινστιν, κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης, της ζήτησε να φιλήσει μία άλλη γυναίκα και στη συνέχεια, όταν η Ντελεβίν θέλησε να φύγει, προσπάθησε ο ίδιος να τη φιλήσει. Στην ίδια ανάρτηση, έγραψε ότι ο Γουάνιστιν της είπε πως αν είναι ομοφυλόφιλη ή αποφάσιζε να κυκλοφορεί δημοσίως με μία άλλη γυναίκα δεν θα έπαιζε ποτέ τον ρόλο μίας ετεροφυλόφιλης γυναίκας ή δεν θα έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ. Ο Γουάινστιν αρνείται όλες τις κατηγορίες για μη συναινετικό σεξ. 

Παράλληλα με την επιτυχημένη της καριέρα ως μοντέλο, η Ντελεβίν εμφανίστηκε σε μία σειρά από ταινίες όπως το "Valerian and the City of a Thousand Planets", "Tulip Fever" και "London Fields".

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ