«Σταμάτα να κρατάς δημόσια το χέρι της φίλης σου» - Η αποκάλυψη της Κρίστεν Στίουαρτ

«Σταμάτα να κρατάς δημόσια το χέρι της φίλης σου» - Η αποκάλυψη της Κρίστεν Στίουαρτ Facebook Twitter
Η Kristen Stewart με την Stella Maxwel
0

Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε πως της είπαν να σταματήσει να κρατάει το χέρι της φίλης της σε δημόσιες εμφανίσεις, προκειμένου να κερδίσει μεγάλους κινηματογραφικούς ρόλους.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Harper's Bazaar, πως της είχε γίνει η συγκεκριμένη υπόδειξη. «Αν θες κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και μην κυκλοφορείς κρατώντας το χέρι της φίλης σου δημόσια και έτσι μπορεί να πάρεις ρόλο σε μια ταινία της Marvel», Σύμφωνα με όσα είπε η Στιούαρτ, η απάντησή της ήταν «Δεν θέλω να συνεργαστώ με τέτοιους ανθρώπους».

Η 29χρονη συζητά με τον δημοσιογράφο του περιοδικού, τους λόγους που την έκαναν να αισθανθεί πιο ικανή να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του κοινού και του κινηματογραφικού ακροατηρίου για τη σεξουαλικότητά της. «Γνώριζα για μια παλιά νοοτροπία, η οποία λέει πως εσύ θες να διατηρήσεις την καριέρα σου και την επιτυχία, και πως υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν τους αρέσεις και δεν τους αρέσει που σου αρέσουν τα κορίτσια και δεν τους αρέσει να μην αυτοχαρακτηρίζεσαι ως "λεσβία", αλλά επίσης που δεν προσδιορίζεσαι ως ετεροφυλόφιλη. Οπότε θέλουν ξέρουν τι συμβαίνει με σένα και τι στο διάβολο είσαι».

«Νομίζω ότι όλοι φτάνουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο - δεν ξέρω, η εξέλιξη είναι ένα περίεργο πράγμα - όλοι γινόμαστε απίστευτα αμφίσημοι... Και είναι πανέμορφο πράγμα», λέει καθώς εξηγεί γιατί δεν της αρέσουν οι ταμπέλες.

Η Στιούαρτ είχε σχέση με τον ηθοποιό του Twilight Ρόμπερτ Πάτινσον και τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς πριν αποκαλύψει το 2015 τη σχέση της με την Αλίσια Κάργκιλ και μετά με το μοντέλο Στέλλα Μάξγουελ. Η σεξουαλικότητά της έχει βρεθεί πολλές στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ, αλλά η ίδια έχει επιλέξει να μιλά ανοιχτά για τους ή τις συντρόφους της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM