Πυροβόλησαν τον δικηγόρο του A$AP Rocky στη Σουηδία - Η αστυνομία ερευνά τη δολοφονική απόπειρα

Πυροβόλησαν τον δικηγόρο του A$AP Rocky στη Σουηδία - Η αστυνομία ερευνά τη δολοφονική απόπειρα Facebook Twitter
0

Ένας υψηλού προφίλ Σουηδός δικηγόρος που εκπροσώπησε τον ράπερ A$AP Rocky πυροβολήθηκε στη Στοκχόλμη το πρωί της Παρασκευής.

Η αστυνομία το αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο περιστατικό και έχουν γίνει πολλές συλλήψεις υπόπτων για ανάκριση, ανέφεραν αξιωματικοί.

Ο Henrik Olssen Lilja πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο στήθος και φέρεται να κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ένας εκπρόσωπος της σουηδικής δικηγορικής ένωσης επιβεβαίωσε στο Forbes ότι ο Lilja ήταν το θύμα των πυροβολισμών.


Η αστυνομία ερευνά το θέμα ως «μεμονωμένο περιστατικό». Δεν είναι γνωστό αν ο δικηγόρος έγινε στόχος εξαιτίας των υποθέσεών που χειρίζονταν. Οι μάρτυρες λένε ότι είδαν ένα άτομο να παλεύει με τον δικηγόρο σε ένα κλιμακοστάσιο σε κτίριο στον κέντρο της Στοκχόλμης. Ο δράστης αναφέρεται πως είναι άνδρας και κατά τις μαρτυρίες διέφυγε με ένα μαύρο φορτηγάκι. Ο δικηγόρος νοσηλεύεται χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή του αν και κάποια σουηδικά μίντια αναφέρουν πως τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Henrik Olssen Lilja  κέρδισε πρόσφατα παγκόσμια προσοχή μετά την εκπροσώπηση του αμερικανικού ράπερ A$AP Rocky, ο οποίος καταδικάστηκε για επίθεση στη σουηδική πρωτεύουσα μετά από ένα περιστατικό τον Ιούνιο. Ο Rocky, έλαβε μια διετή ποινή με αναστολή. Ανάμεσα σε άλλους πελάτες, ο Lilja αντιπροσωπεύει τον Qiao Jianjun, έναν από τους πιο διάσημους φυγόδικους της Κίνας που κατηγορούνται από το Πεκίνο για υπεξαίρεση εκατομμυρίων δολαρίων.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM