Υπάρχει σοβαρός λόγος που η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στα Γκραν Σλαμ με στολή σούπερ-ηρωίδας

Υπάρχει σοβαρός λόγος που η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στα Γκραν Σλαμ με στολή σούπερ-ηρωίδας Facebook Twitter
EPA
0

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε χθες στα Γκραν Σλαμ, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας λόγω της εγκυμοσύνης της, ντυμένη σαν σούπερ-ηρωίδα.

Η 36χρονη Αμερικανίδα είχε αποχωρήσει μετά την κατάκτηση του αυστραλιανού Όπεπ, τον Ιανουάριο του 2017, καθώς ήταν ήδη έγκυος στην κόρη της.

Η τενίστρια γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και, για τη χθεσινή πρώτη εμφάνιση στα τερέν αποφάσισε να ντυθεί αναλόγως, με μία ολόσωμη, μαύρη φόρμα που παρέπεμπε σε ήρωες από τις σελίδες κάποιου κόμικ. Ωστόσο για την επιλογή της συνέτρεχε ένας πολύ σοβαρός λόγος. 

Όπως αποκάλυψε η Γουίλιαμς, η συγκεκριμένη, ελαστική φόρμα τη βοηθά να αντιμετωπίζει τους θρόμβους αίματος που λίγο έλειψαν να της στοιχίσουν τη ζωή τον Φεβρουάριο.

«Είχα μεγάλο πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσους αντιμετώπισα μέσα στο προηγούμενο δωδεκάμηνο (...) είναι μία ευχάριστη στολή αλλά και λειτουργική, που μου επιτρέπει να διαγωνίζομαι χωρίς προβλήματα».

«Ένιωθα σαν σούπερ-ηρωίδα», δήλωσε μετά την επικράτηση της με 7-6, 6-4 απέναντι στην Κριστίνα Πλίσκοβα, στο γαλλικό Όπεν. «Αισθάνομαι σαν πολεμίστρια όταν φορώ αυτή την φόρμα, σα μια βασίλισσα από τη Γουακάντα ίσως», σχολίασε αναφερόμενη στην φανταστική πόλη της δημοφιλούς ταινίας Black Panther.

Υπάρχει σοβαρός λόγος που η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στα Γκραν Σλαμ με στολή σούπερ-ηρωίδας Facebook Twitter
EPA

«Ζω σε έναν φανταστικό κόσμο. Πάντα ήθελα να γίνω σούπερ-ηρωίδα και αυτός είναι ο τρόπος μου για να τα καταφέρω», πρόσθεσε.

Η Γουίλιαμς επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις τον Μάρτιο αλλά όταν την ρώτησαν για το Ρολάν Γκαρός (που είχε κερδίσει τελευταία φορά το 2015) φάνηκε προσγειωμένη: «Δεν ξέρω. Είμαι σίγουρα εδώ για να διαγωνιστώ και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ωστόσο δεν πιέζω τον εαυτό μου όπως θα έκανα "κανονικά"».

Όπως άλλωστε λέει, από την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της, Ολυμπία, προτεραιότητά της όταν επιστρέφει από τις προπονήσεις είναι να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί.

«Όταν δεν προπονούμαι, είμαστε μαζί. Συνήθως στα Γκραν Σλαμ περνώ πολύ περισσότερο χρόνο στο γήπεδο αλλά είναι πολύ μικρή και δεν μπορώ να τη φέρω ακόμα μαζί μου».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM