Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν προκαλεί και στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση υψώνει το μεσαίο δάχτυλο

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν προκαλεί και στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση υψώνει το μεσαίο δάχτυλο Facebook Twitter
8

Άκρως εριστικός εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν στα γραφεία της δικηγόρου του στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά. 

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ, που δείχνει εντελώς αμετανόητος, φαίνεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση, δυναμιτίζοντας με την συμπεριφορά ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση μετά το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. 

Αρχικά είχε μαθευτεί πως ο Γουάνσταϊν θα φύγει στην Ευρώπη για απεξάρτηση από το σεξ, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες φέρεται να παραμένει στις ΗΠΑ, πηγαίνοντας τελικά στην Αριζόνα. Ο 65χρονος παραγωγός μετά την επίσκεψη του στη δικηγόρο ταξίδεψε αεροπορικώς στο κέντρο The Meadows, στο οποίο έχουν «νοσηλευτεί» κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Τάιγκερ Γουντς. 

Πριν φύγει από το Λος Άντζελες ο Γουάνσταϊν μιλώντας σε δημοσιογράφους, σχολίασε: «Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ, πρέπει να βρω βοήθεια». Στη συνέχεια σχολίασε πως «όλοι κάνουμε λάθη», ζητώντας ξανά μια «δεύτερη ευκαιρία» ενώ απευθυνόμενους προς τους δημοσιογράφους, στους οποίους ζητούσε να μην το ακολουθούν, είπε: «Παιδιά, πάντα υπήρξα πιστός σε εσάς, όχι σαν αυτούς τους γαμημένους μαλάκες που σας φέρονται σαν σκουπίδια. Ήμουν ο καλός της υπόθεσης». 

Ο 65χρονος παραγωγός λέγεται πως έχει ενοχληθεί που όλοι οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν εν μέσω των κατηγοριών εναντίον του, που συσσωρεύονται τις τελευταίες ημέρες καθώς περισσότερες από 30 ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν επιβεβαιώσει την απρεπή συμπεριφορά του. 

Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM