Δείτε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παλεύει με μια αρκούδα στο νέο τρέιλερ του «The Revenant»

Μετά το «Birdman», ο Αλεχάνδρο Γκονζάλες Ινιάριτου ξαναβλέπει προς τα Όσκαρ

LIFOTEAM 30.9.2015 | 17:23

 

Ο Αλεχάνδρο Γκονζάλες Ινιάριτου, ο Μεξικανός σκηνοθέτης που θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Όσκαρ με το «Birdman» έχει έτοιμη τη νέα του ταινία, «The Revenant».

 

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1823, η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός εξερευνητή που δέχεται επίθεση από αρκούδα και εγκαταλείπεται από την ομάδα του. Οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χάρντι πρωταγωνιστούν, ενώ οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για γυρίσματα υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες στον παγωμένο Καναδά που έκαναν πολλά μέλη του συνεργείου να παραιτηθούν, αυξάνουν το ενδιαφέρον.

 

Η ταινία κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα στην Αμερική, στοχεύοντας (προφανώς) προς τα επόμενα Όσκαρ. Μήπως φέτος είναι η χρονιά του Ντι Κάπριο;