Λονδίνο: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς - Ο δράστης αγνοείται

Λονδίνο: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς - Ο δράστης αγνοείται Facebook Twitter
Φωτ: UKNIP
0

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει στο Λονδίνο, καθώς μία γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο άνδρες τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστου το βράδυ του Σαββάτου, 14 Δεκεμβρίου, με τις αρχές να διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας κλήθηκαν γύρω στις 9.15 το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Γκίφορντ στο Χάρλεσντεν, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 40 έως 50 ετών, βρέθηκε τραυματισμένη, αλλά παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου.

Δύο άνδρες, και οι δύο ηλικίας 30 ετών, υπέστησαν επίσης τραυματισμούς.

Λονδίνο: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς - Ο δράστης αγνοείται Facebook Twitter
Φωτ: UKNIP

Ο ένας παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ευτυχώς τα τραύματα του άλλου άνδρα δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η αστυνομία ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει ποιος μπορεί να ήταν υπεύθυνος για το έγκλημα να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο επιθεωρητής Tony Josephs, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό που άφησε μια γυναίκα νεκρή και δύο άλλους τραυματίες και κατανοώ την ανησυχία που προκαλεί στην τοπική κοινότητα και σε όλο το Λονδίνο», δήλωσε προτού συνεχίσει.

Λονδίνο: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς - Ο δράστης αγνοείται Facebook Twitter
Φωτ: UKNIP

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι μια ομάδα έμπειρων ντετέκτιβ εργάζεται ήδη με εντατικούς ρυθμούς για να συνθέσει τα κομμάτια των γεγονότων της χθεσινής νύχτας και να εντοπίσει όποιον ευθύνεται για αυτή την αποτρόπαια πράξη βίας».

«Εάν βρισκόσασταν στο ή γύρω από το Gifford Close την ώρα των πυροβολισμών ή έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον υπεύθυνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μια οικογένεια έχει μείνει συντετριμμένη και πρέπει να συνεργαστούμε για να τους δώσουμε απαντήσεις», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δύση φιμώνει και καταστέλλει διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, καταγγέλλει νέα έκθεση

Διεθνή / Η Δύση φιμώνει και καταστέλλει διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, καταγγέλλει νέα έκθεση

Νέα έκθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποκαλύπτει πως η Δύση περιορίζει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ποινικοποιώντας τις φιλοπαλαιστινιακές φωνές σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Ξεκινά τώρα το δεύτερο στάδιο» της συμφωνίας για τη Γάζα - Τι περιλαμβάνει

Διεθνή / Τραμπ για Γάζα: Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της συμφωνίας - «Αν η Χαμάς δεν αφοπλιστεί, θα την αφοπλίσουμε εμείς»

Το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ προβλέπει τη δημιουργία μιας Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης, με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, αραβικών και διεθνών εταίρων
LIFO NEWSROOM
Μακρόν σε κρίσιμη φάση: Προσπάθεια για σταθερότητα και δημοσιονομική πειθαρχία

Διεθνή / Η Γαλλία στο χείλος της νέας κρίσης: Ο Μακρόν ζητά σταθερότητα, η χώρα «βράζει»

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζητά σταθερότητα μετά από μια εβδομάδα πολιτικής κρίσης, ενώ ο πρωθυπουργός Λεκορνί προσπαθεί να περάσει τον νέο προϋπολογισμό και να αποφύγει πρόταση δυσπιστίας
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM