Ερντογάν για νίκη Τραμπ: Συγχαίρω τον φίλο μου, ελπίζουμε ότι οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ θα ενισχυθούν

Ερντογάν για νίκη Τραμπ: Συγχαίρω τον φίλο μου, ελπίζουμε ότι οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ θα ενισχυθούν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Συγχαίρω τον φίλο μου, Ντόναλντ Τραμπ και ελπίζω ότι οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ θα ενισχυθούν, έγραψε στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη νίκη των Ρεπουμπλικανών στις αμερικανικές εκλογές.

«Συγχαίρω τον φίλο μου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μεγάλο αγώνα και επανεξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», ξεκινά το μήνυμα του Ερντογάν προς τον Τραμπ.

«Σε αυτή τη νέα εποχή, που θα ξεκινήσει με την εκλογή του αμερικανικού λαού, ελπίζουμε ότι οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ θα ενισχυθούν και οι περιφερειακές και παγκόσμιες κρίσεις και πόλεμοι, ειδικά το Παλαιστινιακό ζήτημα και ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, θα τελειώσουν», συνεχίζει ο Ερντογάν και κλείνει το μήνυμά του: «Πιστεύω ότι θα γίνουν περισσότερες προσπάθειες για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Ελπίζω ότι οι εκλογές θα είναι ωφέλιμες για τον φιλικό και σύμμαχο λαό των ΗΠΑ και όλη την ανθρωπότητα».

Από νωρίς στην Τουρκία, το χρηματιστήριο καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο, ενώ το κλίμα είναι πανηγυρικό, στον απόηχο της νίκης Τραμπ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM