Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας Facebook Twitter
Φωτογραφία: Facebook / Handbridge Life
0

Με επεισοδιακό τρόπο διακόπηκαν προσωρινά τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, αφού τροχονόμοι έκοβαν κλήσεις στα οχήματα που χρησιμοποιούνταν για το γύρισμα.

Τα γυρίσματα γίνονταν στο Χάντμπριτζ στο Τσέστερ για την ταινία Anemone, που συνυπογράφουν ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ Ντάνιελ Ντέι Λιούις και ο 26χρονος γιος του Ρόναν.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από περαστικούς έδειχναν τους τροχονόμους του Cheshire West And Chester Council να κόβουν κλήσεις σε οχήματα της δεκαετίας του 1980 που είχαν σταθμεύσει σε διπλές κίτρινες γραμμές κατά μήκος της οδού Overleigh - και ήταν μέρος του γυρίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ωστόσο, οι αρχές της περιοχής είχαν αρνηθεί να δόσουν άδεια για τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Ντέι Λιούις, 67 ετών, και ο 65χρονς συμπρωταγωνιστής του, Σον Μπιν, φέρονται να εθεάθησαν στη βορειοδυτική Αγγλία τις τελευταίες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της συγκεκριμένης τοποθεσίας στο Γουόρινγκτον.

Δεν είναι γνωστό εάν οι δύο τους βρισκόταν στο Χαντμπριτζ όταν συνέβη το περιστατικό με τους τροχονόμους.

Ο σύμβουλος της περιφέρειας Ματ Κάρτερ, ανάρτησε στην τοπική ομάδα Handbridge Life στο Facebook λέγοντας ότι είχε μιλήσει στο συμβούλιο για το γύρισμα και του είπαν ότι το τμήμα αυτοκινητοδρόμων της αρχής δεν το είχε εγκρίνει.

Ο Κάρτερ είπε επίσης ότι του είπαν ότι δεν είχε εγκριθεί η αίτηση για πλήρες κλείσιμο του δρόμου.

Η ταινία Anemone είναι παραγωγής της Focus Features και σηματοδοτεί την επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι Λούις από τότε που αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2017 μετά το The Phantom Thread.

Έχει κερδίσει περισσότερα Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου από κάθε άλλον ερμηνευτή, λαμβάνοντας Όσκαρ για το My Left Foot, There Will Be Blood και Lincoln.

Η Focus Features περιέγραψε την Anemone ως μια ταινία που εξερευνά «τις περίπλοκες σχέσεις μεταξύ πατέρων, γιων και αδελφών και τη δυναμική των οικογενειακών δεσμών».

Με πληροφορίες από BBC

 
 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM
Εβραίοι κληρονόμοι μηνύουν Ίδρυμα Γουλανδρή και Met για πίνακα του Βαν Γκογκ που λεηλάτησαν οι ναζί

Πολιτισμός / Εβραίοι κληρονόμοι μηνύουν Ίδρυμα Γουλανδρή και Met για πίνακα του Βαν Γκογκ που λεηλάτησαν οι ναζί

Ο πίνακας εκτίθεται σήμερα στο μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα - Οι κληρονόμοι ζητούν την επιστροφή του πίνακα και αποζημίωση αντίστοιχη με τη σημερινή αγοραία αξία του έργου
LIFO NEWSROOM
Λούβρο: Κανένα ίχνος από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πέντε νέες συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα

Πολιτισμός / Λούβρο: Κανένα ίχνος από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πέντε νέες συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα

Παρά τις νέες συλλήψεις, οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα κοσμήματα πιθανότατα έχουν ήδη αποσυναρμολογηθεί, ώστε να διατεθούν παράνομα στην αγορά πολύτιμων λίθων
LIFO NEWSROOM
Roisin Murphy

Πολιτισμός / Η μουσικός Róisín Murphy αφαιρέθηκε από φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη μετά από τρανσφοβική ανάρτηση

Στην ανάρτησή της, η Murphy δημοσίευσε ένα γράφημα που, όπως ισχυρίστηκε, δείχνει «μεγάλη πτώση» στον αριθμό των νέων που αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς ή μη δυαδικά άτομα
LIFO NEWSROOM