LIVE!

Diddy: Κρατείται σε μια από τις χειρότερες φυλακές των ΗΠΑ - Φοβούνται για τάσεις αυτοκτονίας

Diddy: Κρατείται σε μια από τις χειρότερες φυλακές των ΗΠΑ - Φοβούνται για τάσεις αυτοκτονίας Facebook Twitter
0

Ο Sean «Diddy» Combs που συνελήφθη για σωματεμπορία και εκβιασμούς, κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.

Ο Diddy συνελήφθη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες, όπως σωματεμπορία, βία και εκβιασμοί.

Ο ράπερ κρατείται σε φυλακή της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με την Daily Mail, βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ», με αποτέλεσμα να τεθεί υπό ειδική επιτήρηση προληπτικά.

Η απόφαση να μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν, είναι «κάτι σύνηθες για άτομα υψηλού προφίλ» επισημαίνεται στο πρακτορείο. Ο Combs κρίθηκε προφυλακιστέος στο MDC, αφού το δικαστήριο απέρριψε την Τετάρτη την αίτηση των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι προσέφερε το σπίτι του στο Star Island της Φλόριντα και το σπίτι της μητέρας του ως εγγύηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια ώρα, οι New York Times επισημαίνουν τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα. «Φημίζεται για τη βία, τις βρώμικες συνθήκες, τη μόλυνση των τροφίμων και τις αυτοκτονίες» γράφει σχετικό άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας. Ο δικηγόρος ενός κρατούμενου που πέθανε εκεί τον Ιούλιο από τραύματα που υπέστη σε κατά τη διάρκεια καυγά μεταξύ τροφίμων, αποκάλεσε τη φυλακή ως «μια υπερπλήρη, υποστελεχωμένη και παραμελημένη ομοσπονδιακή φυλακή που είναι η κόλαση επί γης».

Ο Combs, 54 ετών, κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2008, διηύθυνε μια εγκληματική επιχείρηση που βασιζόταν στα ναρκωτικά και τη βία για να αναγκάσει τις γυναίκες να «εκπληρώσουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες», σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ένα κατηγορητήριο 14 σελίδων τον κατηγορεί για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με τη βία και μεταφορά για πορνεία. Εάν καταδικαστεί και για τις τρεις κατηγορίες, ο ράπερ και παραγωγός δίσκων αντιμετωπίζει ποινή 15 ετών έως και ισόβια κάθειρξη.

Όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μανχάταν φορούσε μαύρο μπλουζάκι και γκρι φούτερ. Ερωτηθείς από τον αμερικανό δικαστή Robyn Tarnofsky τι ήθελε να δηλώσει, ο ράπερ σηκώθηκε και είπε: «Αθώος». Ο δικηγόρος του, Marc Agnifilo, δήλωσε στη συνέχεια ότι η ομάδα υπεράσπισης του μουσικού είχε ήδη ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστή με εγγύηση. «Τον πιστεύουμε ολόψυχα», είπε ο κ. Agnifilo σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν. «Δεν τα έκανε αυτά τα πράγματα».

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άρματα του Γεδεών»: Η Νέα μεγάλη επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα - Πάνω από 250 νεκροί

Διεθνή / «Άρματα του Γεδεών»: Η Νέα μεγάλη επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα - Πάνω από 250 νεκροί

Το Ισραήλ ξεκίνησε την επιχείρηση «Άρματα του Γεδεών» στη Γάζα με στόχο την εξάλειψη της Χαμάς και την απελευθέρωση ομήρων - Πάνω από 250 νεκροί - Προειδοποίηση ΟΗΕ για εθνοκάθαρση
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία σε πρόωρες εκλογές: Υπό πίεση ο Πρωθυπουργός Μοντενέγρο – Αβεβαιότητα για την επόμενη κυβέρνηση

Διεθνή / Πορτογαλία σε πρόωρες εκλογές: Υπό πίεση ο Πρωθυπουργός Μοντενέγρο – Αβεβαιότητα για την επόμενη κυβέρνηση

Η Πορτογαλία ψηφίζει ξανά μέσα σε τρία χρόνια, με φόντο κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού Μοντενέγρο και άνοδο της ακροδεξιάς. Ποια κόμματα προηγούνται και γιατί η επόμενη μέρα είναι αβέβαιη.
LIFO NEWSROOM
Αδιέξοδο στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι απαιτήσεις της Μόσχας και η πιθανότητα συνάντησης Πούτιν-Ζελένσκι

Διεθνή / Αδιέξοδο στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι απαιτήσεις της Μόσχας και η πιθανότητα συνάντησης Πούτιν-Ζελένσκι

Οι Ρώσοι ζήτησαν την απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων και διεθνή αναγνώριση των κατεχόμενων περιοχών για εκεχειρία - Τι απάντησε η Ουκρανία και ποιες οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι
LIFO NEWSROOM
Πολωνία: Ο Τουσκ δηλώνει ότι Ρώσοι χάκερ επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες του κόμματός του πριν από τις προεδρικές εκλογές

Διεθνή / Πολωνία: Ο Τουσκ δηλώνει ότι Ρώσοι χάκερ επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες του κόμματός του πριν από τις προεδρικές εκλογές

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή αναμέτρηση μεταξύ του Ραφάλ Τρζασκόφσκι, φιλελεύθερου δημάρχου της Βαρσοβίας, και του Καρόλ Ναβρότσκι, συντηρητικού ιστορικού που στηρίζεται από το κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ σφυροκοπεί τη Λωρίδα της Γάζας - Τουλάχιστον 100 νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Διεθνή / Το Ισραήλ σφυροκοπεί τη Λωρίδα της Γάζας - Τουλάχιστον 100 νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Στη Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα της Γάζας, καταγράφηκαν σκηνές χάους σε νοσοκομεία, με τραυματίες στο δάπεδο και συγγενείς να θρηνούν δίπλα σε σορούς συγγενών
LIFO NEWSROOM