Να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ζητά ο ράπερ Diddy

Να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ζητά ο ράπερ Diddy Facebook Twitter
Ο Diddy στο δικαστήριο χθες Τρίτη / Σκίτσο: Getty Images
0

Οι δικηγόροι του μεγιστάνα της hip-hop, ράπερ Σον "Diddy" Κομπς θα παρουσιαστούν ξανά στο δικαστήριο σήμερα Τετάρτη για να αμφισβητήσουν την απόφαση του δικαστή που αρνήθηκε στον σταρ να βγει με εγγύηση, αφού δήλωσε αθώος στις κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας που του προσάπτονται.

Ομοσπονδιακός δικαστής της Νέας Υόρκης έθεσε υπό κράτηση τον μουσικό την Τρίτη, αφού οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι υπάρχει «σοβαρός κίνδυνος» να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Κομπς, 54 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, κατηγορούμενος ότι τουλάχιστον από το 2008, διηύθυνε μια εγκληματική επιχείρηση που βασιζόταν στα ναρκωτικά και τη βία για να αναγκάσει τις γυναίκες να «εκπληρώσουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες», σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ένα κατηγορητήριο 14 σελίδων τον κατηγορεί για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με τη βία και μεταφορά για πορνεία.

Εάν καταδικαστεί και για τις τρεις κατηγορίες, ο ράπερ και παραγωγός δίσκων αντιμετωπίζει ποινή 15 ετών έως και ισόβια κάθειρξη.

Όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μανχάταν φορούσε μαύρο μπλουζάκι και γκρι φούτερ.

Ερωτηθείς από τον αμερικανό δικαστή Robyn Tarnofsky τι ήθελε να δηλώσει, ο ράπερ σηκώθηκε και είπε: «Αθώος».

Ο δικηγόρος του Κομπς, Marc Agnifilo, δήλωσε στη συνέχεια ότι η ομάδα υπεράσπισης του μουσικού είχε ήδη ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστή με εγγύηση. «Τον πιστεύουμε ολόψυχα», είπε ο κ. Agnifilo σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν. «Δεν τα έκανε αυτά τα πράγματα».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / «Η πλειονότητα των Κουβανών θέλει καπιταλισμό»: Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που διχάζει την Κούβα

Με βίντεο που σατιρίζουν την κρίση και προβάλλουν μια ζωή προνομίων, ο Σάντρο Κάστρο προκαλεί αντιδράσεις και από τα δύο άκρα της κουβανικής κοινωνίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπό εξέταση από τη Δικαιοσύνη αμφιλεγόμενο διάταγμα του Τραμπ για την υπηκοότητα

Ο Τραμπ υπέγραψε πέρυσι εκτελεστικό διάταγμα, ορίζοντας ότι τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από γονείς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα ή με προσωρινές βίζες δεν θα θεωρούνται αυτόματα Αμερικανοί πολίτες
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM