Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις Facebook Twitter
Diddy/ Φωτ.: EPA
0

Κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων αποδόθηκαν στον Αμερικανό ράπερ Diddy, με αποτέλεσμα αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/09 να συλληφθεί στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press.

Παρόλο που το κατηγορητήριο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν έγιναν γνωστές από τους εισαγγελείς, ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντέμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον ράπερ Diddy.

Συγκεκριμένα, ο Diddy συνελήφθη σε λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν, όπως είπε στο Associated Press ένα άτομο που είχε σχετικές πληροφορίες για το συμβάν. «Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή» ανέφερε ο Γουίλιαμς στην ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo, δήλωσε ότι ο ράπερ συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, και είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, άδικη δίωξη σε βάρος του κ. Combs από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ» δήλωσε ο Agnifilo, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «οικογενειάρχη».

«Είναι ένας ατελής άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας» συνέχισε ο Agnifilo στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

Ο δημοφιλής μουσικός έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από κατηγορίες από σεξουαλική επίθεση έως κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συντρόφου του Κασάνδρα «Κάσι» Βεντούρα. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Με πληροφορίες από Associated Press, BBC, Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM