Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy για σεξουαλικές επιθέσεις Facebook Twitter
Diddy/ Φωτ.: EPA
0

Κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων αποδόθηκαν στον Αμερικανό ράπερ Diddy, με αποτέλεσμα αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/09 να συλληφθεί στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press.

Παρόλο που το κατηγορητήριο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν έγιναν γνωστές από τους εισαγγελείς, ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντέμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον ράπερ Diddy.

Συγκεκριμένα, ο Diddy συνελήφθη σε λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν, όπως είπε στο Associated Press ένα άτομο που είχε σχετικές πληροφορίες για το συμβάν. «Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή» ανέφερε ο Γουίλιαμς στην ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo, δήλωσε ότι ο ράπερ συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, και είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, άδικη δίωξη σε βάρος του κ. Combs από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ» δήλωσε ο Agnifilo, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «οικογενειάρχη».

«Είναι ένας ατελής άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας» συνέχισε ο Agnifilo στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

Ο δημοφιλής μουσικός έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από κατηγορίες από σεξουαλική επίθεση έως κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συντρόφου του Κασάνδρα «Κάσι» Βεντούρα. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Με πληροφορίες από Associated Press, BBC, Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM