Κουεντίν Ταραντίνο: Ο σκηνοθέτης θέλει να κάνει στροφή στο θέατρο

Κουεντίν Ταραντίνο: Στροφή στο θέατρο θέλει να κάνει ο σκηνοθέτης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Στροφή στο θέατρο επιθυμεί να κάνει ο Κουεντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, καλεσμένος στο podcast «Club Random» του Μπιλ Μάχερ, δήλωσε ότι επιθυμεί να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο, παραδέχτηκε ότι έχει αρχίσει να γράφει κάτι, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να είναι κωμωδία. 

«Αυτή την περίοδο απασχολούμαι περισσότερο με την προοπτική συγγραφής ενός κωμικού έργου για το θέατρο», είπε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης στο podcast, ενώ όταν ο οικοδεσπότης τον ρώτησε «γιατί όχι ταινία;» εκείνος απάντησε: 

«Aν το θεατρικό έργο έχει επιτυχία, τότε πιθανότατα να το κάνω και ταινία». 

«Το δέλεαρ για τον σκηνοθέτη», συνέχισε ο Ταραντίνο, ειδικά αν πρόκειται για κωμωδία, είναι ότι «σε ένα κωμικό έργο, το κοινό είναι ένας από τους χαρακτήρες...και όταν αυτό πετύχει είναι μια διασκεδαστική εμπειρία...που είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στον κινηματογράφο». 

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Ταραντίνο ετοιμαζόταν να γυρίσει την ταινία «The Movie Critic», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, μέχρι που το Deadline αποκάλυψε ότι είχε εγκαταλείψει το πρότζεκτ για μια άλλη παραγωγή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του World of Reel, ο Ταραντίνο ξαναέγραψε το σενάριο του «Movie Critic», έκανε ένα νέο προσχέδιο και μετά, πολύ απλά, άλλαξε γνώμη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM