Πέθανε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι

Πέθανε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι Facebook Twitter
Σάνεν Ντόχερτι / Getty Images
0

Πέθανε η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι, που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», πέθανε σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο το Σάββατο. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της, σε αποκλειστική δήλωσή της στο PEOPLE σήμερα. 

«Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη», κατέληξε στη δήλωσή της. Η δημοφιλής ηθοποιός, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Μιλώντας στο PEOPLE για τις εξελίξεις της υγείας της, η Σάνεν Ντόχερτι είχε αναφέρει: «Σίγουρα έχω μέρες που λέω "Γιατί εγώ;" Kαι μετά σκέφτομαι, λοιπόν, 'Γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από μένα το αξίζει αυτό;' Κανείς μας δεν το αξίζει"». Το 2017 είχε αποκαλύψει πως ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε μετά από ύφεση, και έκτοτε έδινε μάχη με την ασθένεια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM