Ο Γκάρι Όλντμαν αποκαλύπτει πότε θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο

Ο Γκάρι Όλντμαν αποκαλύπτει πότε θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

O βραβευμένος με Όσκαρ, Γκάρι Όλντμαν αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και αποκαλύπτει το πότε θα ήθελε να το κάνει.

Είπε ότι θα ήταν τιμή του να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του στο τηλεοπτικό δράμα, Slow Horses.

Ο Όλντμαν υποδύεται τον Jackson Lamb, επικεφαλής του Slough House, μιας διοικητικής μονάδας απόκληρων και ατιμασμένων αξιωματικών της MI5.

Η επόμενη σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου και ο Γκάρι Όλντμαν μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφασή του να αποτραβηχθεί από την υποκριτική.

«Είχα μία αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες φθίνουν και έχω και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν στη ζωή μου εκτός της υποκριτικής» είπε στους Sunday Times.

«Όταν είσαι νέος, σκέφτεσαι ότι θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα, μετά τα χρόνια περνούν. Του χρόνου γίνομαι 65, τα 70 είναι μόλις στη γωνία. Δεν θέλω να είμαι ενεργός όταν θα είμαι 80 ετών».

»Θα ήμουν πολύ χαρούμενος και θα το θεωρούσα μεγάλη τιμή και προνόμιο να αποσυρθώ ως Jackson Lamb και μετά να αφήσω τα πάντα», είπε.

Αν ο Γκάρι Όλντμαν όντως αποσυρθεί μετά το Slow Horses, του απομένουν ακόμα λίγα χρόνια στην υποκριτική, καθώς η Apple, ανανέωσε την σειρά φέτος τον Ιούνιο και για την τέταρτη σεζόν. Η ιστορία των επόμενων σεζόν βασίζεται στο τρίτο και τέταρτο βιβλίο, αντίστοιχα της ομώνυμης σειράς του Mick Herron.

Δίπλα στον Όλντμαν στην σειρά εμφανίζονται οι Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West και Jonathan Pryce.

Ο Γκάρι Όλντμαν, εν τω μεταξύ θα εμφανιστεί και στην επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, μια βιογραφική ταινία για τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, J. Robert Oppenheimer, τον οποίο υποδύεται ο Κίλιαν Μέρφι. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2023.

Με πληροφορίες του SundayTimes/NME
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM