Snoop Dogg: Μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση - «Mε εξανάγκασε σε στοματικό σεξ»

Snoop Dogg: Μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση - «Mε εξανάγκασε σε στοματικό σεξ» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του Snoop Dogg για φερόμενη σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία σε γυναίκα το 2013, σύμφωνα με το Pitchfork. 


Η ανώνυμη γυναίκα -ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια- αναφέρει πως αφού παρέστη σε συναυλία τού ράπερ στις 29 Μαΐου του  2013, ένας συνεργάτης του, ο  Bishop Don “Magic” Juan προσφέρθηκε να την επιστρέψει σπίτι της. Ωστόσο, η ίδια αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και βρέθηκε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του. Το επόμενο πρωί, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ο Χουάν φέρεται να «έβγαλε το πέος του από το παντελόνι και το έβαλε με τη βία στο στόμα της»


Την επόμενη μέρα, πήγε τη γυναίκα στο στούντιο του Snoop Dogg για να δει αν θα την προσελάμβανε σε ένα ρόλο σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ράπερ τη στρίμωξε ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα, την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ και στη συνέχεια «αυτοϊκανοποιήθηκε και εκσπερμάτισε στο επάνω μέρος τού στήθους της γυναίκας». 
 


Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η γυναίκα δεν πήρε την τηλεοπτική δουλειά καθώς «αρνήθηκε να προσφέρει στοματικό σεξ». 

Η ίδια μηνύει τώρα τον Snoop Dogg -κατά κόσμον Κάλβιν Κορντοσάρ  Μπρόουντους Τζ. για την παραβίαση του νόμου περί προστασίας θυμάτων τράφικινγκ, σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία. Στη δικογραφία αναφέρεται και το όνομα τού συνεργάτη του, Χουάν. 

Σημειώνεται πως το νέο άλμπουμ του 50χρονου ράπερ BODR κυκλοφορεί σήμερα και σηματοδοτεί την επιστροφή του στην θρυλική δισκογραφική χιπ χοπ, Death Row Records - που πλέον διαχειρίζεται ο ίδιος. 

O Snoop Dogg αναμένεται να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl στις 13 Φεβρουαρίου, μαζί με τους Dr Dre, Eminem, Mary J Blige και Kendrick Lamar.

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM