Ιταλικά ΜΜΕ: 128 μετανάστες και πρόσφυγες κινδυνεύουν να πνιγούν στην κεντρική Μεσόγειο

Ιταλικά ΜΜΕ: 128 μετανάστες και πρόσφυγες κινδυνεύουν να πνιγούν στην κεντρική Μεσόγειο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ΑP
0

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες ότι 128 μετανάστες και πρόσφυγες, που επιβαίνουν σε δύο σκάφη, κινδυνεύουν να πνιγούν στην κεντρική Μεσόγειο. 

Στο ένα σκάφος, το οποίο έχει βυθιστεί σε μεγάλο βαθμό, επέβαιναν 60 άνθρωποι, ενώ στο δεύτερο βρίσκονται 68 άτομα. Ανάμεσά τους, είναι πολλά παιδιά, που ξεκίνησαν μαζί με τους γονείς τους το ταξίδι προς την Ευρώπη, από τις ακτές της Λιβύης. 

Στην περιοχή επικρατεί θαλασσοταραχή και πνέουν ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica. 

Παράλληλα, τις τελευταίες 24 ώρες οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα πραγματοποίησαν τέσσερις επιχειρήσεις διάσωσης νότια της Σικελίας. Επίσης, χθες, στο λιμάνι του Ποτσάλο αποβιβάστηκαν 406 μετανάστες και πρόσφυγες, κυρίως από την υποσαχάρια Αφρική, τη Συρία και τη Λιβύη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM