Κλόε Καρντάσιαν: «Αυτό είναι το σώμα μου χωρίς ρετούς»- Απαντά για τη φωτογραφία που ήθελε να κατεβάσει από τα social media

Κλόε Καρντάσιαν: Δείχνει το σώμα της και δηλώνει «Εγώ επιλέγω την εικόνα μου»- Μετά τη φωτογραφία που ήθελε να κατεβάσει Facebook Twitter
0

Η Κλόε Καρντάσιαν έκανε μια μακροσκελή εξομολόγηση στο Instagram για την κριτική που δέχεται για την εμφάνισή της και την πίεση που νιώθει.

 


Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια αντίδραση, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας της στα social media κατά λάθος, την οποία η ίδια και η ομάδα της επιχείρησαν να εξαφανίσουν στη συνέχεια.

 


Η φωτογραφία αυτή ήταν χωρίς επεξεργασία, με την 36χρονη στην πισίνα με μπικίνι και σύμφωνα με την ομάδα της δημοσιεύθηκε κατά λάθος από βοηθό της, δίχως η ίδια να δώσει την έγκρισή της.

 

Αντιδρώντας στο θέμα αυτό που πήρε έκταση, η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο στα οποία δείχνει το σώμα της. «Αυτό είναι το σώμα μου χωρίς ρετούς και φίλτρα», γράφει.

 

Στην ανάρτησή της εξηγεί πως η επίμαχη φωτογραφία που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα είναι όμορφη, αλλά θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ζητά να μην αναπαραχθεί.

 

«Ως κάποια που πασχίζει με την εικόνα του σώματός της όλη της τη ζωή, όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία σου που δεν είναι κολακευτική, με κακό φωτισμό ή δεν αποτυπώνει το σώμα σου όπως είναι έπειτα από σκληρή δουλειά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο και μετά την κοινοποιεί στον κόσμο, θα έπρεπε να έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς να μην αναπαραχθεί, ανεξαρτήτως του ποιος είσαι», αναφέρει στην ανάρτησή της.

 

 

Η 36χρονη συνεχίζει γράφοντας ότι είναι πέρα από αυτό που μπορεί να αντέξει «η πίεση, ο συνεχής χλευασμός και η κριτική όλη μου τη ζωή για να είμαι τέλεια και να πληρώ τα στάνταρντ άλλων».

 

«“Η Κλόε είναι η χοντρή αδελφή, η Κλόε είναι η άσχημη αδελφή”. “Ο πατέρας της δεν πρέπει να είναι ο πραγματικός της πατέρας επειδή είναι τόσο διαφορετική”. “Μόνο με επέμβαση θα μπορούσε να έχει χάσει τόσο βάρος”. Να συνεχίσω;», αναφέρει ενδεικτικά στην ανάρτησή της.

 

«Είναι σχεδόν αφόρητο να προσπαθώ να ανταποκριθώ στα ανέφικτα στάνταρντ που έχει θέσει ο κόσμος για μένα», γράφει σε άλλο σημείο. «Εδώ και μια δεκαετία το παραμικρό ψεγάδι και η παραμικρή ατέλεια σε φωτογραφίες αναλύεται και χλευάζεται», αναφέρει σε άλλο σημείο.

 

«Μου αρέσει ένα καλό φίλτρο, ο καλός φωτισμός, μια επεξεργασία εδώ κι εκεί. Με τον ίδιο τρόπο βάζω μακιγιάζ, φτιάχνω τα νύχια μου ή φοράω ψηλοτάκουνα παπούτσια για να παρουσιαστώ στον κόσμο όπως θέλω να με βλέπουν και θα συνεχίσω να το κάνω δίχως να απολογούμαι», τονίζει.

 

«Το σώμα μου, η εικόνα μου, το πώς επιλέγω να δείχνω και το τι θέλω να κοινοποιήσω είναι δική μου επιλογή. Κανείς πλέον δεν μπορεί να κρίνει ή να αποφασίσει τι είναι αποδεκτό», συνεχίζει.



Γράφει πως καταλαβαίνει όσους νιώθουν συνεχή πίεση και δεν αισθάνονται αρκετά τέλειοι. «Κάθε μέρα φίλοι και συγγενείς που με αγαπάνε μου λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το πιστέψω μέσα μου», σημειώνει.

 

«Όλοι είμαστε μοναδικοί και τέλειοι με τον δικό μας τρόπο. Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω μια ζωή που θα ταιριάζει στο τέλειο καλούπι που άλλοι έφτιαξαν με εμάς», καταλήγει.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες ανησυχούν: Περίπου 1,5 εκατ. ντόπιοι θα πάνε στην Ελλάδα για διακοπές

Διεθνή / Τουρκία: Περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι η Τουρκία έχει ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη των χωρών που επισκέπτονται περισσότερο την Ελλάδα - Οι Τούρκοι τουρίστες θα συνεισφέρουν 1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει τη Ρωσία και την Ουκρανία να τα βρουν μεταξύ τους

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει τη Ρωσία και την Ουκρανία να τα βρουν μεταξύ τους

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι Μόσχα και Κίεβο συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσες συνομιλίες για την ειρήνη, χωρίς όμως αμερικανική διαμεσολάβηση. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίζεται επιφυλακτικός, ενώ ο Ζελένσκι εκφράζει ανησυχίες πως η απομάκρυνση των ΗΠΑ ωφελεί μόνο τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Το Ισραήλ θέλει να «πάρει τον έλεγχο» όλης της Λωρίδας - 91 Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ θέλει να «πάρει τον έλεγχο» όλης της Λωρίδας - 91 Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς

Το Ισραήλ ανακοίνωσε νέα στρατιωτική επέλαση στη Λωρίδα της Γάζας - Εισήλθαν μόλις πέντε φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια μετά από δύο μήνες αποκλεισμού
LIFO NEWSROOM
Τέλος οι εξαγωγές πουλερικών της Βραζιλίας προς την ΕΕ λόγω γρίπης των πτηνών

Διεθνή / Τέλος οι εξαγωγές πουλερικών της Βραζιλίας προς την ΕΕ λόγω γρίπης των πτηνών

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε εμπορική φάρμα, η Βραζιλία δεν μπορεί πλέον να εκδίδει τα απαραίτητα υγειονομικά πιστοποιητικά – Πλήγμα για τον μεγαλύτερο εξαγωγέα πουλερικών στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Μπεν Κόεν: Πως ο συνιδρυτής της Ben & Jerry's συνδυάζει τον ακτιβισμό με την επιχειρηματικότητα

Διεθνή / Πώς ο συνιδρυτής των Ben & Jerry's έκανε την επιχειρηματικότητα εργαλείο πολιτικής ανυπακοής

Ο 74χρονος είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, έχοντας τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν τη φυλετική ισότητα, τον ρόλο του χρήματος στην πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα
LIFO NEWSROOM