Πρώτη ματιά στο νέο φιλμ της Lady Gaga «House of Gucci»

Πρώτη ματιά στο νέο φιλμ της Lady Gaga «House of Gucci» Facebook Twitter
0

Έναν χρόνο μετά από την κυκλοφορία του Chromatica, η Lady Gaga επιστρέφει στο σινεμά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, House of Gucci, που είναι μια βιογραφία της Lady Gucci ή αλλιώς της Patrizia Reggiani.

Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα δείχνει την 34χρονη σταρ αγκαζέ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της και κινηματογραφικό της σύζυγο Άνταμ Ντράιβερ. Στο ποστ αναφέρεται «Signore e Signora Gucci».


Η υπόθεση της ταινίας ξεκινά το 1972, όταν η Patrizia Reggiani παντρεύεται τον Maurizio Guzzi, τον 20χρονο εγγονό του ιδρυτή της Gucci, Guccio Gucci. Τα επόμενα 15 χρόνια το ζευγάρι αποκτά δύο κόρες και κερδίζει με μια πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη τον έλεγχο του οίκου Gucci.

Η Reggiani κυριαρχεί στα ιταλικά ταμπλόιντ της εποχή που δημοσιεύουν ατελείωτες φωτογραφίες της με μαύρα γυαλιά και πανάκριβα κοσμήματα, που την κάνουν να μοιάζει σαν τη Μιλανέζα Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ο Τύπος της δίνει το ψευδώνυμο Lady Gucci και γίνεται διάσημη για την εκκεντρικότητά της.

Φημολογείται ότι ξόδευε 9.000 λίρες τον μήνα μόνο σε ορχιδέες. Η πιο διάσημη φράση της ήταν: «Θα προτιμούσα να κλαίω μέσα σε μια Ρολς Ρόις παρά να είμαι ευτυχισμένη κάνοντας ποδήλατο».


Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ο άντρας της την παράτησε για μια νεότερη γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι πάει ένα σύντομο ταξίδι στην Φλωρεντία. Αργότερα η ίδια ισχυρίστηκε ότι έμαθε τα νέα από τον γιατρό του. Λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Maurizio πούλησε τον οίκο Gucci για περίπου 150 εκατομμύρια λίρες για να κρύψει την ανικανότητά του ως ιδιοκτήτη της εταιρείας. Η Reggiani δεν του το συγχώρησε ποτέ.


Στις 27 Μαρτίου 1996, ο 46χρονος Maurizio δολοφονήθηκε στο γραφείο του. Η δολοφονία του εξιχνιάστηκε μετά από χρόνια, αν και η Reggiani από την πρώτη στιγμή ήταν ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους. Η μαύρη χήρα, όπως την αποκαλούσε τότε ο τύπος, καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκιση για τον ρόλο της στον θάνατό του, αν και μέχρι σήμερα δηλώνει ότι είναι αθώα. Σήμερα ζει στο Μιλάνο.


Το φιλμ αρχικά σχεδίαζε να το σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί πριν αναλάβει το πρότζεκτ ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Εκτός από τον Άνταμ Ντράιβερ στον ρόλο του Maurizio Gucci, παίζει επίσης ο Τζέρεμι Άιρονς. H ταινία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα γυρίσματα και θα κυκλοφορήσει επίσημα προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Πολιτισμός / Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία στη Βρετανία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Στα φετινά βραβεία είχε συμπεριληφθεί συγγραφέας που έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «τερφ» και στηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - Τι απαντούν οι διοργανωτές
LIFO NEWSROOM
Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ