ΦΩΤΙΕΣ

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δημοσίευσε μερικές αστείες φωτογραφίες του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, από την γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο 62χρονος πρίγκιπας πόζαρε με ένα κατακόκκινο κοστούμι με ασορτί Crocs, ένα σκουφί Άγιου Βασίλη και γυαλιά που θυμίζουν τα κέρατα ενός τάρανδου, κρατώντας στην αγκαλιά του τα 6χρονα δίδυμα παιδιά του, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γαβριέλλα.

Το πριγκιπικό ζεύγος φωτογραφήθηκε επίσης με την αδερφή του Αλβέρτου, πριγκίπισσα Στεφανί και τα παιδιά της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Ο σκύλος της οικογένειας, φορώντας έναν φαντασμαγορικό φιόγκο, πόζαρε επίσης σε μια φωτογραφία με την 42χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν, που πρόσφατα εμφανίστηκε με ξυρισμένη την μία πλευρά του κεφαλιού της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Τα χαλαρά στιγμιότυπα της οικογένειας σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν την φωτογραφία που επέλεξαν πρόσφατα για την φετινή τους οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη κάρτα, όπου οι δυο γονείς πόζαραν με επίσημα ρούχα, δίπλα από το στολισμένο δέντρο, μαζί με τα παιδιά τους. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό τον Μάρτιο, είπε πως τα φετινά Χριστούγεννα της οικογένειας θα είναι χαμηλών τόνων λόγω της πανδημίας. 

«Δεν έχουμε κάνει σχέδια παρά να παραμείνουμε εντός. Θα κινηθούμε με προσοχή. Θα είναι διαφορετικά Χριστούγεννα αλλά θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όσο πιο όμορφα γίνεται για χάρη των παιδιών. Θα συναντηθούμε με άλλα μέλη της οικογένειας σε μικρό αριθμό, αλλά δεν θα γίνει καμία μεγάλη συγκέντρωση», είπε. 

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM