Η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάστηκε τον Alexander Gilkes: «Είπα το ναι από την πρώτη μέρα»

Η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάστηκε τον Alexander Gilkes: «Είπα το ναι από την πρώτη μέρα» Facebook Twitter
0

Η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάστηκε τον Alexander Gilkes και το ανακοίνωσε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. 

«Είπα το ναι από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Αυτό ήταν το κοινό μας μυστικό, έτσι δεν είναι», έγραψε στο μήνυμά της η 33χρονη πρώην τενίστρια, που ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον 41χρονο επιχειρηματία. 


Ο Βρετανός εκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι στενός φίλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τότε που φοιτούσαν μαζί στο Etton College, αλλά και με τον αδερφό του, πρίγκιπα Χάρι. 

Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Τσάρλι, υπήρξε ζευγάρι με την Πίπα Μίντλετον για χρόνια.


«Σε ευχαριστώ που με κάνεις ένα τόσο ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας, δείχνοντας σου αγάπη και μαθαίνοντας μέσα από εσένα», έγραψε ο ίδιος στο μήνυμά του, δημοσιεύοντας επίσης μια κοινή φωτογραφία τους. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάζεται, κάτι που είχε κάνει και το 2010 με τον παίκτη του NBA Σάσα Βούγιασιτς, ωστόσο ο αρραβώνας έληξε το 2012.

Η 33χρονη πρώην τενίστρια αποφάσισε πέρυσι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ούσα στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους Grand Slam, 36 τίτλους σε επίπεδο WTA και ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο. 

Ο Alexander Gilkes, που δραστηριοποιείται στο χώρο της τέχνης, υπήρξε παντρεμένος για τέσσερα χρόνια με τη σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo -στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ- πριν χωρίσουν το 2016.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM