Τηλεθέαση: Η «Ευτυχία» κέρδισε τον τελικό του «Big Brother» και του «Bachelor»

Τηλεθέαση: Η «Ευτυχία» κέρδισε τον τελικό του «Big Brother» και του «Bachelor» Facebook Twitter
0

Πρώτη στις μετρήσεις της τηλεθέασης για την χθεσινή prime time ζώνη βρέθηκε η ταινία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, «Ευτυχία».

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, η prime time ζώνη του ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό.

Το κινηματογραφικό έργο του Άγγελου Φραντζή για την πληθωρική, αντισυμβατική στιχουργού λαϊκών τραγουδιών «κέρδισε» τους τηλεθεατές σε σχέση με τους τελικούς ριάλιτι που προβάλλονταν εκείνη την ώρα.

Έτσι, ο τελικός του «Bachelor» βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό, ενώ αντίστοιχα ο τελικός του «Big Brother» σημείωσε 19% και 20,4%.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM