Ο Χιου Γκραντ ζητά βοήθεια στο Twitter για να πάρει πίσω ένα κλεμμένο σενάριο

Ο Χιου Γκραντ ζητά βοήθεια στο Twitter για να πάρει πίσω ένα κλεμμένο σενάριο Facebook Twitter
EPA
0

O Xιου Γκραντ έπεσε θύμα κλοπής και ζητά από τους χρήστες του Twitter να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση των χαμένων αντικειμένων του, ανάμεσα τους και ένα σενάριο. 

«Αν και είναι απίθανο κάποιος να γνωρίζει ποιος διέρρηξε το αυτοκίνητό μου απόψε και μου έκλεψε το σακίδιο, σας παρακαλώ προσπαθήστε να τον πείσετε τουλάχιστον να επιστρέψει το σενάριό μου.  Δουλειά πολλών εβδομάδων με σημειώσεις και ιδέες» έγραψε ο Γκραντ στους 335.000 followers του.

Πρόσθεσε πως λείπει και το ιατρικό αρχείο των παιδιών του ενώ ζήτησε τα αντικείμενα να παραδοθούν στην εταιρεία Coach Films στο δυτικό Λονδίνο.

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός δε διευκρίνισε που συνέβη το περιστατικό. 

Η αστυνομία για την ώρα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την κλοπή. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Πολιτισμός / Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Ανακαλύψεις στην Κλαυδιόπολη (Μπολού) φέρνουν στο φως ρωμαϊκό στάδιο, επιγραφές, μνημεία μονομάχων και ίχνη από τη ρωμαϊκή ζωή στην Ανατολία. Η αρχαία πόλη απειλείται από τη σύγχρονη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM
Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ