ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα γυρίσματα, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό

Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα γυρίσματα, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό Facebook Twitter
EPA
0

Η Κατρίν Ντενέβ πιάνει ξανά δουλειά τον επόμενο μήνα, καθώς ανέρρωσε από το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη πέρυσι.

Τον Νοέμβριο του 2019 η 76χρονη σταρ υπέστη εγκεφαλικό. Για καλή της τύχη, ήταν ήδη σε νοσοκομείο, γυρίζοντας σκηνή για την ταινία «De son vivant», όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η Ντενέβ έχει αναρρώσει πλήρως από το «πολύ περιορισμένο» ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, δήλωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ηταν πολύ τυχερή γιατί αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα, καθώς έκαναν γυρίσματα σε νοσοκομείο», συμπλήρωσε. Η Ντενέβ «αντέδρασε καλά στη θεραπεία και ξεκουράστηκε», δήλωσε ακόμη η εκπρόσωπός της.

Τα γυρίσματα της ταινίας «De son vivant» της Εμανουέλ Μπερκό- που σταμάτησαν εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε η Ντενέβ με την υγεία της- θα ξαναρχίσουν στις 6 Ιουλίου, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του φιλμ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Μπενουά Μαζιμέλ, οι οποίος υποδύεται έναν άνδρα που πάσχει από καρκίνο. Η Ντενέβ υποδύεται τη μητέρα του. Η τελευταία εμφάνιση της 76χρονης στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία «Αλήθεια», του Χιροκάζου Κόρε- έντα, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η Ζιλιέτ Μπινός.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM