Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα γυρίσματα, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό

Κατρίν Ντενέβ: Επιστρέφει στα γυρίσματα, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό Facebook Twitter
EPA
0

Η Κατρίν Ντενέβ πιάνει ξανά δουλειά τον επόμενο μήνα, καθώς ανέρρωσε από το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη πέρυσι.

Τον Νοέμβριο του 2019 η 76χρονη σταρ υπέστη εγκεφαλικό. Για καλή της τύχη, ήταν ήδη σε νοσοκομείο, γυρίζοντας σκηνή για την ταινία «De son vivant», όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η Ντενέβ έχει αναρρώσει πλήρως από το «πολύ περιορισμένο» ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, δήλωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ηταν πολύ τυχερή γιατί αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα, καθώς έκαναν γυρίσματα σε νοσοκομείο», συμπλήρωσε. Η Ντενέβ «αντέδρασε καλά στη θεραπεία και ξεκουράστηκε», δήλωσε ακόμη η εκπρόσωπός της.

Τα γυρίσματα της ταινίας «De son vivant» της Εμανουέλ Μπερκό- που σταμάτησαν εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε η Ντενέβ με την υγεία της- θα ξαναρχίσουν στις 6 Ιουλίου, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του φιλμ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Μπενουά Μαζιμέλ, οι οποίος υποδύεται έναν άνδρα που πάσχει από καρκίνο. Η Ντενέβ υποδύεται τη μητέρα του. Η τελευταία εμφάνιση της 76χρονης στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία «Αλήθεια», του Χιροκάζου Κόρε- έντα, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η Ζιλιέτ Μπινός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM