Η Κατρίν Ντενέβ υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο - «Είναι αναστρέψιμο»

Η Κατρίν Ντενέβ υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο - «Είναι αναστρέψιμο» Facebook Twitter
EPA
1

Μικρό εγκεφαλικό υπέστη η ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

Ειδικότερα, η 76χρονη Κατρίν Ντενέβ «υπέστη μικρό ισχαιμικό αγγειακό επεισόδιο και συνεπώς αναστρέψιμο», ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά της μέσω της εκπροσώπου της ηθοποιού, της Κλερ Μπλοντέλ.

«Ευτυχώς η κινητική της λειτουργία δεν επηρεάστηκε και σίγουρα χρειάζεται λίγες ημέρες ανάπαυσης», επισημαίνει η οικογένεια. Η διάσημη ηθοποιός νοσηλεύεται στο Παρίσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δεν αναφέρει περισσότερες διευκρινίσεις.

Η εφημερίδα Le Parisien ανέφερε το πρωί ότι η ηθοποιός αισθάνθηκε «αδιαθεσία τη χθεσινή νύχτα». 

Εδώ και εβδομάδες το ίνδαλμα του γαλλικού κινηματογράφου, που γυρίζει τη μια ταινία μετά την άλλη, μετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Εμανουέλ Μπερσό «De son vivant» παίζοντας μαζί με τον Μπενουά Μαζιμέλ και την Σεσίλ ντε Φρανς.

Η Ντενέβ έγινε γνωστή με την ταινία «Οι Ομπρέλες του Χερβούργου» του Ζακ Ντεμί το 1964. Έπαιξε με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, από τον Ρομάν Πολάνσκι, τον Λουίς Μπουνιουέλ, τον Αντρέ Τεσινέ, τον Λαρς φον Τρίερ.

«Η Ωραία της Ημέρας» γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1943, είναι από οικογένεια ηθοποιών και είναι η νεότερη αδελφή της ηθοποιού Φρανσουάζ Ντορλεάκ που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το 1967.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP / Reuters

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια