Diddy: Κρατείται σε μια από τις χειρότερες φυλακές των ΗΠΑ - Φοβούνται για τάσεις αυτοκτονίας

Diddy: Κρατείται σε μια από τις χειρότερες φυλακές των ΗΠΑ - Φοβούνται για τάσεις αυτοκτονίας Facebook Twitter
0

Ο Sean «Diddy» Combs που συνελήφθη για σωματεμπορία και εκβιασμούς, κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Νέα Υόρκη.

Ο Diddy συνελήφθη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες, όπως σωματεμπορία, βία και εκβιασμοί.

Ο ράπερ κρατείται σε φυλακή της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με την Daily Mail, βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ», με αποτέλεσμα να τεθεί υπό ειδική επιτήρηση προληπτικά.

Η απόφαση να μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν, είναι «κάτι σύνηθες για άτομα υψηλού προφίλ» επισημαίνεται στο πρακτορείο. Ο Combs κρίθηκε προφυλακιστέος στο MDC, αφού το δικαστήριο απέρριψε την Τετάρτη την αίτηση των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι προσέφερε το σπίτι του στο Star Island της Φλόριντα και το σπίτι της μητέρας του ως εγγύηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια ώρα, οι New York Times επισημαίνουν τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα. «Φημίζεται για τη βία, τις βρώμικες συνθήκες, τη μόλυνση των τροφίμων και τις αυτοκτονίες» γράφει σχετικό άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας. Ο δικηγόρος ενός κρατούμενου που πέθανε εκεί τον Ιούλιο από τραύματα που υπέστη σε κατά τη διάρκεια καυγά μεταξύ τροφίμων, αποκάλεσε τη φυλακή ως «μια υπερπλήρη, υποστελεχωμένη και παραμελημένη ομοσπονδιακή φυλακή που είναι η κόλαση επί γης».

Ο Combs, 54 ετών, κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2008, διηύθυνε μια εγκληματική επιχείρηση που βασιζόταν στα ναρκωτικά και τη βία για να αναγκάσει τις γυναίκες να «εκπληρώσουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες», σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ένα κατηγορητήριο 14 σελίδων τον κατηγορεί για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με τη βία και μεταφορά για πορνεία. Εάν καταδικαστεί και για τις τρεις κατηγορίες, ο ράπερ και παραγωγός δίσκων αντιμετωπίζει ποινή 15 ετών έως και ισόβια κάθειρξη.

Όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μανχάταν φορούσε μαύρο μπλουζάκι και γκρι φούτερ. Ερωτηθείς από τον αμερικανό δικαστή Robyn Tarnofsky τι ήθελε να δηλώσει, ο ράπερ σηκώθηκε και είπε: «Αθώος». Ο δικηγόρος του, Marc Agnifilo, δήλωσε στη συνέχεια ότι η ομάδα υπεράσπισης του μουσικού είχε ήδη ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστή με εγγύηση. «Τον πιστεύουμε ολόψυχα», είπε ο κ. Agnifilo σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν. «Δεν τα έκανε αυτά τα πράγματα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM