Η Mastercard ενώνει δυνάμεις με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Όσοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με Mastercard μπαίνουν στην κλήρωση για 200 διπλές προσκλήσεις και ένα ταξίδι στο Βερολίνο.

LIFOTEAM 4.11.2019 | 17:34

Η Mastercard βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα, το 60ό και επετειακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους λάτρεις της μεγάλης οθόνης.

 

Μέσα από τη χορηγία της στο Φεστιβάλ, η Mastercard στηρίζει ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και το μεταμορφώνει σε μοναδική εμπειρία χάρη στη τεχνογνωσία της.

 

Η Mastercard ενώνει δυνάμεις με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 

Φέτος οι θεατές του φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά. Έως τις 10 Νοεμβρίου η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται για πρώτη φορά ένα Cashless Point of Sale, με την αγορά των εισιτηρίων στο εκδοτήριο της διοργάνωσης να γίνεται αποκλειστικά με κάρτες πληρωμών, στα πρότυπα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών Φεστιβάλ του εξωτερικού.

 

Η Mastercard ενώνει δυνάμεις με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 

Κάθε αγορά εισιτηρίου με κάρτα Mastercard, σε οποιοδήποτε ταμείο του Φεστιβάλ, δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να διεκδικήσουν 200 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ. Επιπλέον, μέσα από τις διεθνείς χορηγίες της Mastercard στα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ευρώπης, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια ξεχωριστή εμπειρία: Τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, το 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, από τις 24 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/MastercardGreece/.

Οδηγός Σινεμά