Έρχεται το σίκουελ του "Γάμος αλά Ελληνικά"

Η Νία Βαρντάλος ποστάρει την πρώτη selfie από τα γυρίσματα.

LIFOTEAM 30.6.2015 | 13:04


Το σίκουελ του My Big Fat Greek Wedding ετοιμάζεται και έχει ήδη προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου. Η συνέχεια της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του 2002 που έκανε γνωστό σε όλους το όνομα της Ελληνοκαναδής πρωταγωνίστριας και σεναριογράφου, Νία Βαρντάλος, και την οδήγησε μέχρι την υποψηφιότητα για το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2016.

 

Εν όψει της λήξης των γυρισμάτων, η Βαρντάλος φρόντισε να αναπτερώσει το ενδιαφέρον του κοινού ποστάροντας μια teaser-selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της και γνωστό για τη συμμετοχή του στο Sex And The City, Τζον Κόρμπετ, στο φόντο ημίγυμνο. "Προσπαθεί κάποιος να βαφτιστεί ξανά στο #MyBigFatGreekWedding2;" είναι το quote που συνοδεύει τη selfie.

  

Is someone trying to get baptized again in #MyBigFatGreekWedding2 ?

A photo posted by Nia Vardalos (@niavardalos) on

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγαπημένο ζευγάρι της Τούλα Πορτοκάλος και του Ίαν Μίλερ είναι και πάλι εδώ, αντιμέτωπο με έναν ακόμη γάμο κι ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Εκτός από τους πρωταγωνιστές, επιστρέφουν επίσης ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον στην παραγωγή.

 

Η 52χρονη πλέον Βαρντάλος μπορεί να μην κατάφερε να εξαργυρώσει την τεράστια επιτυχία της ταινίας, συνεχίζοντας με ταινίες και τηλεοπτικά πρότζεκτ που δεν άφησαν καλλιτεχνικό ή εμπορικό στίγμα. "Τώρα που έχω γίνει μαμά, είμαι έτοιμη να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της οικογενειακής ιστορίας" είχε δήλώσει πέρσι, όταν ανακοινώθηκε το πρότζεκτ. "Φυσικά, κάποιοι από τα media θα ισχυριστούν ότι ξέμεινα από χρήματα ή ότι απλώς θέλω να φιλήσω ξανά τον Τζον Κόρμπετ. Ένα από τα δύο ισχύει".