Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση

Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση Facebook Twitter
2

Η αεροπορική εταιρία της Ινδονησίας, Garuda, απαγορεύει πλέον τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, μετά και τις αντιδράσεις στα social media για το χειρόγραφο μενού στις πτήσεις της.

Όλα ξεκίνησαν από την φωτογραφία που τράβηξε ο δημοφιλής vlogger, Rius Vernandes, κατά την πτήση του με την Garunda, όπου έλαβε το μενού του φαγητού σε χειρόγραφο σημείωμα.

Η φωτογραφία έγινε viral και τώρα ο vlogger είναι αντιμέτωπος ακόμη και με κυρώσεις για τη δημοσίευσή του.

Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση Facebook Twitter

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας, Garuda, βρίσκεται υπ'ατμόν μετά το περιστατικό και προχωρά στην απαγόρευση της λήψης εικόνων κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Η εταιρεία φέρεται να ανέφερε το περιστατικό με το ποστάρισμα του Rius Vernandes στις αστυνομικές αρχές, καθώς δέχθηκε σαρκαστικά σχόλια στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε με τη λεζάντα: «Το μενού εκτυπώνεται κύριε».

Η φωτογραφία λήφθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Σίδνεϊ στο Ντενπασάρ το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη τόσο ο vlogger όσο και ο συνεργάτης του, που ταξίδευαν μαζί, έλαβαν κλήση από την Αστυνομία της Ινδονησίας για να προσέλθουν για κατάθεση.

Σε βίντεο στο YouTube με τίτλο «Τι συνέβη πραγματικά, πίσω από το χειρόγραφο μενού στην Business Class της Garuda», ο Rius υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν σκόπευε να βλάψει τη φήμη της αεροπορικής εταιρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Guys, gw sama elwi dapat panggilan dari polisi mengenai masalah ini. Kami di laporkan atas dugaan melakukan tindak pidana pencemaran nama baik. Gw yakin kalian tau kalau gw TIDAK ADA maksud sama sekali untuk mencemarkan nama baik siapapun. ⁣ ⁣ Gw sangat minta support kalian soal ini. Semua nya. Siapa pun. Kalian semua punya suara. Terutama teman2 influencer. Gw harap kalian bisa bantu share dan support gw dalam masalah ini karena gw gak mau di masa depan ketika kita review sesuatu dengan apa adanya, ketika kita memberikan kritisi yang membangun, kita bisa di pidana. ⁣ ⁣ Gw akan menghormati segala peraturan hukum yang ada dan akan menjalani semua ini. Gw sama sekali tidak merasa mencemarkan nama baik. Gw tidak takut. Tapi tidak ada kah cara yang lebih kekeluargaan dalam menyelesaikan masalah ini?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rius Vernandes (@rius.vernandes) στις

Ο Rius ζητά να μην γίνει αφορμή αυτό το περιστατικό να ποινικοποιηθούν τα σχόλια των επιβατών για τις αεροπορικές εταιρείες.

Όπως και να έχει, η Garuda ανακοίνωσε τελικά ότι απαγορεύει στους επιβάτες και το πλήρωμα να λαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM