Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζουν το Pride - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζουν το Pride - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
EPA
1

Τη στήριξή τους στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ και τα Pride που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, εξέφρασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με μία συγκινητική ανάρτησή τους στο facebook. 

«Στεκόμαστε στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουμε», γράφουν μεταξύ άλλων ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, στη λεζάντα που συνοδεύει ένα κολάζ φωτογραφιών από παλιά και πιο πρόσφατα στιγμιότυπα. «Γιατί είναι πολύ απλό: η αγάπη είναι αγάπη».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζουν το Pride - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter

«Συνεχίζοντας την παράδοσή μας να εναλλάσσουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε ανάλογα με τους αγώνες και τα κοινωνικά ζητήματα που έχουν σημασία για εμάς: Για τον μήνα Ιούνιο, ρίχνουμε με περηφάνια φως στο PRIDE. Αυτόν τον μήνα τιμούμε τους λογαριασμούς που στηρίζουν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, τους νέους και τους ηλικιωμένους, τις οικογένειες και τους φίλους, τους λογαριασμούς που θυμούνται το παρελθόν και ελπίζουν σε ένα μέλλον που θα τους περιλαμβάνει όλους. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουμε. Γιατί είναι πολύ απλό: η αγάπη είναι αγάπη». 

Οι εικόνες είναι από τους λογαριασμούς που ακολουθεί για τον σκοπό αυτό το πριγκιπικό ζευγάρι.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι τόσο απελευθερωμένη σε τέτοια θέματα η βασιλική οικογένεια που κανένα μέλος της ποτέ δε γεννήθηκε ομοφυλόφιλο. Προς θεού, δεν το κατέπνιξε κάποιος επειδή δε θα το επέτρεπε το πρωτόκολλο.