O Jaden Smith αποκάλυψε (ξανά) πως είναι ζευγάρι με τον ράπερ Tyler, The Creator

O Jaden Smith αποκάλυψε (ξανά) πως είναι ζευγάρι με τον ράπερ Tyler, The Creator Facebook Twitter
5

Ο Jaden Smith έχει δηλώσει για μια ακόμη φορά ότι είναι ζευγάρι με τον ράπερ Tyler, the Creator.

Ο 20χρονος, ο οποίος είναι ο γιος των Jada Pinkett Smith και του χολιγουντιανού σταρ Will Smith, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι βγαίνει με τον ράπερ, αλλά ο δεύτερος δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο και όλοι πίστεψαν πως ήταν κάποια αμήχανη πλάκα.

«Πρόσφατα, είπα ότι ο Tyler, είναι το αγόρι μου, και αυτό είναι αλήθεια», είπε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Smith και αυτή τη φορά φάνηκε να το εννοεί περισσότερο.

Ο Jaden έκανε την πρώτη αποκάλυψη σε συναυλία την περασμένη εβδομάδα στην οποία άρχισε να επαινεί τον Tyler ο οποίος ήταν στο κοινό.

«Θέλω απλώς να πω ότι είναι ο καλύτερος φίλος στον κόσμο και τον αγαπώ τόσο πολύ. Και θέλω να σας πω κάτι, θέλω να σας πω, πως ο Tyler δεν θέλει να το πει, αλλά ήταν και είναι το αγόρι μου», είπε από τη σκηνή.

Μετά από λίγο σε ένα tweet, το οποίο τελικά διέγραψε, ανέφερε: «Tyler, the Creator, είπα σε όλους πως είσαι το αγόρι μου, οπότε τώρα δεν μπορείς να το αρνηθείς». Ο ράπερ απάντησε «Είσαι τρελός».

Ο Tyler, The Creator έχει κατηγορηθεί για ομοφοβικούς στίχους, αλλά σε δίσκο του το 2017 φέρεται να αφήνει υπονοούμενα  πως είναι ομοφυλόφιλος. Για τον Smith υπήρξαν διάφορες εικασίες για την σεξουαλικότητά του, αλλά τίποτα επιβεβαιωμένο.

Ακόμη και τώρα πάντως όλοι είναι κάπως επιφυλακτικοί με τις δηλώσεις αυτές, και οι τίτλοι δεν κάνουν λόγο για coming out.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ό,τι να ´ναι . Παίρνετε στα σοβαρά ό,τι λένε για χαβαλέ οι νέοι; Σοβαρά τώρα έχουν γραφτεί τόσα άρθρα εδώ και 3 μέρες γι ´ αυτό;! Εκτός του ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ αστειευόταν ο Jaden επειδή είναι φίλοι, συνεργάτες κι ο Jaden θαυμάζει πολύ τον Tyler, μετά από λίγα δευτερόλεπτα έβγαλε την κοπέλα του στη σκηνή (είναι η 18χρονη ηθοποιός Odessa Adlon, κόρη γνωστής ηθοποιού) και είπε ότι αυτή είναι η πραγματική του σχέση. Αν δηλ περπατάω κι εγώ στο δρόμο και τύχει π.χ. να ακούσω κι εγώ δύο νεαρούς να αποκαλούν ο ένας τον άλλο μαλάκ.. να πιστέψω ότι όντως βρίζονται και αποκαλούν ο ένας τον άλλο αυνανιστή στα σοβαρά;! Τέλος, ο Jaden τα φτιάχνει μόνο με κατάλευκες κοπέλες, νομίζω αυτό λέει πολλά για τον ίδιο.
να πιστέψω ότι όντως βρίζονται και αποκαλούν ο ένας τον άλλο αυνανιστή στα σοβαρά;! Πηγή: www.lifo.grΕγώ θα το πίστευα, άλλωστε το πιθανότερο θα ήταν να είναι αλήθεια αν κρίνουμε πως η πράξη του αυνανισμού είναι πολύ συνηθισμένη και φυσιολογική.
Σιγά μην είναι ομοφυλόφιλος ή bisexual. Ελάτε παιδιά, το άτομο το κάνει γιατί είναι της μόδας τώρα αυτό και έχει χαθεί από τα ραντάρ. Δε μασάμε πια τόσο κουτόχορτο. Κάποια πράγματα είναι φως φανάρι. Ντροπή σε όποιον εκμεταλλεύεται τέτοια θέματα για να κάνει καριέρα!