No.1

Η Σελίν Ντιόν κυκλοφόρησε νέα σειρά παιδικών ρούχων ουδέτερου γένους

Η Σελίν Ντιόν κυκλοφόρησε νέα σειρά παιδικών ρούχων ουδέτερου γένους Facebook Twitter
2

Η Celine Dion συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές και συνιδρυτές του διεθνούς οίκου παιδικής μόδας NUNUNU, Iris Adler και Tali Milchberg, για μια νέα σειρά ρούχων ουδέτερου γένους που έλαβε το όνομα CELINUNUNU.

Στόχος της συγκεκριμένης σειράς είναι να καταρρίψει τους στερεοτυπικούς ρόλους που αποδίδονται στα παιδιά μαζί με το φύλο τους, από τη γέννησή τους, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν μόνα τους και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

«Η CELINUNUNU θεωρεί ότι η μόδα εγκαθιδρύει ιδέες βαθιά στο μυαλό μας. Θέλουμε να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της δημιουργικότητας και της φαντασίας στα παιδιά, καλλιεργώντας την ισότητα και την προσαρμοστικότητα της σκέψης που θα τους επιτρέψουν να αγκαλιάσουν αυτό που είναι. Ενθαρρύνουμε οι επιλογές τους να εκπορεύονται από τη δική τους αληθινή ουσία. Η CELINUNUNU ενσπείρει την ιδέα ότι τα πάντα είναι πιθανά για όλους» αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο τύπου της.

Για να προωθήσει τη σειρά, η Καναδή σούπερ-σταρ τραγουδίστρια που είναι γνωστή για το χιούμορ της, συμμετείχε σε ένα φοβερό βίντεο όπου εισβάλλει σε ένα μαιευτήριο για να καταλύσει τις πινακίδες που διαχωρίζουν τους θαλάμους σύμφωνα με το φύλο (και φυσικά το στερεότυπο των ροζ/μπλε ρούχων που προορίζονται για τα κορίτσια και τα αγόρια αντίστοιχα).

Όταν συλλαμβάνεται λέει: «Ήρεμα, είμαι η Σελίν Ντιόν» και η αστυνομικός της απαντά «Ναι καλά, κι εγώ είμαι η Beyoncé».

 

Με πληροφορίες από Out.

 

Πολιτισμός
2

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
στο 99% των περιπτωσεων τα μωρα εχουν πολυ καλα καθορισμενο φυλο.Η βιολογια ειναι μεσα στην περιπλοκοτητα της απλη και αδυσωπητη.(Γιατι αδυσωπητη: γιατι περα απο ολα τα wish lists που εχουμε για τον ευατο μας τελικα ειμαστε ορισμενοι και κατασκευασμενοι μεσω των μηχανισμων της εξελιξης - οτιδηποτε προσπαθει να αλλαξει αυτο το απλο γεγονος ρεπει σε ενα φιλοσοφικο ιδεαλισμο της πλακας) Το αν τους αρεσει το ροζ το μαυρο το μπλε τα στρατιωτακια οι κουκλες, οταν μεγαλωσουν οι αντρες οι γυναικες (ή τα χταποδια), δεν εχει καμια σχεση με το φυλο τους αλλα με τον προσανατολισμο αισθητικο και σεξουαλικο.