H μεγάλη κακία της Σερ για την Μαντόνα - Τι είπε στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις

H μεγάλη κακία της Σερ για την Μαντόνα - Τι είπε στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις Facebook Twitter
Όλοι νόμιζαν πως οι κακίες ανήκουν στο παρελθόν μετά από τη συνάντηση τους στο Women's March
2

Η κόντρα της Σερ με την Μαντόνα χρονολογείται από τη δεκαετία του 90, ίσως και πιο παλιά, αλλά η πρώτη έδωσε νέα τροφή για σχόλια και την αναζωπυρώνει με μια νέα «δηλητηριώδη» δήλωση.

Καλεσμένη στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις, η Σερ ρωτήθηκε με ποια από τις σταρ που είναι τώρα στην επικαιρότητα θα έκανε ντουέτο.

Και ενώ η ερώτηση ήταν αρκετά σαφής, η αιχμηρή σταρ αυτοσχεδίασε.

«Την Αντέλ, την Πινκ και όχι την Μαντόνα», απάντησε η Σερ.

Όταν η παρουσιάστρια της υπέδειξε τη ζαβολιά της η Σερ είπε πως παρέκκλινε λίγο από τους κανόνες.

 

Αν και οι δυο σταρ φάνηκε πως πριν από περίπου δύο χρόνια είχαν βάλει στην άκρη το παρελθόν καθώς είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε διαδήλωση κατά του Τραμπ και υπέρ των γυναικών, φαίνεται πως για την Σερ ήταν μια προσωρινή ανακωχή.

Η Σερ έχει πολλές φορές αναφερθεί στη Μαντόνα με επικριτικά και προσβλητικά σχόλια τα οποία είναι πλέον σχεδόν cult στο Youtube (έχει κάνει και μερικά κοπλιμέντα...)

 
 
 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια