ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της

Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της Facebook Twitter
1

Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην αμερικανική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση", απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας δηλώνοντας ότι κάθε φορά που ένας ισπανόφωνος καλλιτέχνης βραβεύεται, αυτό σημαίνει νίκη για όλη την κοινότητα".

"Η εκπροσώπηση (των μειονοτήτων) είναι κάτι σημαντικό. Συνεπώς, κάθε φορά που ένας Ισπανόφωνος τιμάται με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, αυτό είναι μια νέα νίκη για την κοινότητα", δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε στο Τέξας από φτωχή οικογένεια.


Η ηθοποιός, σκηνοθέτις, παραγωγός και σεναριογράφος έλαβε την τιμητική διάκριση συνοδευομένη από τον σύζυγό της, τον μεξικανό εκατομμυριούχο Χοσέ Μπαστόν, πρώην πρόεδρο του τηλεοπτικού δικτύου Televisa, και από άλλες διασημότητες, ανάμεσά τους η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ρίκι Μάρτιν, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Άννα Φάρις και η Φελίσιτι Χόφμαν που έπαιζε μαζί της στη σειρά.

Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της Facebook Twitter
Με τον σύζυγό της, Jose Baston.
Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της Facebook Twitter
Με τους Felicity Huffman, Anna Faris και Ricky Martin.
Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της Facebook Twitter
Με την Victoria Beckham.
Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και το γιόρτασε με διάσημους φίλους της Facebook Twitter
Με την Melanie Griffith.

"Είναι σπουδαίο για μένα να βρίσκομαι εδώ, ο κόσμος να έρχεται να βλέπει το αστέρι και να λέει ότι μπορεί να το αποκτήσει όποιος εργάζεται πολύ σκληρά", τόνισε η Λονγκόρια που τιμάται στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας της ταινίας "Overboard".

Στην τελετή, η διάσημη ηθοποιός φορούσε μαύρο φόρεμα που δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Είπε ότι μέσα της νιώθει ακόμη το μικρό κοριτσάκι που ήταν στο Τέξας που μεγάλωνε με μεγάλα όνειρα. "Ως γυναίκα και ισπανόφωνη, εκπροσωπώ πολλές κοινότητες και θέλω να τους πω ότι αυτό το αστέρι δεν είναι το δικό μου, είναι το δικό μας".


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια