Οι αστυνομικοί απαντούν στην καταγγελία της Τζένης Ιωακειμίδου για την κλήση και την προκλητική συμπεριφορά

Οι αστυνομικοί απαντούν στην καταγγελία της Τζένης Ιωακειμίδου για την κλήση και την προκλητική συμπεριφορά Facebook Twitter
4

Απαντήσεις για την καταγγελία της ηθοποιού, Τζένης Ιωακειμίδου, έδωσε μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η ηθοποιός κατήγγειλε πρόσφατα ότι έπεσε θύμα προκλητικής συμπεριφοράς από τροχονόμους στη λεωφόρο Βουλιαγμένης καθώς πήγαινε το παιδί της με σπασμούς στο νοσοκομείο.

Τα όσα υποστήριξε πήραν μεγάλη διάσταση μέσω δημοσιευμάτων και εκπομπών ενώ η ανάρτησή της έγινε viral συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια.

Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, η ηθοποιός είχε παραβιάσει κατά πολύ τα όρια ταχύτητας και πέρασε κόκκινο φανάρι θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς και την ίδια με το παιδί της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

«Για το περιστατικό που συνέβη με Αστυνομικούς της τροχαίας ελληνικού στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την εμπλοκή γνωστής ηθοποιού θα ήθελα να πω τα παρακάτω. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όσα καταγγέλλει η κυρία είναι αλήθεια η ψέματα όμως εκεί που ταυτίζονται οι απόψεις είναι στο γεγονός ότι έτρεχε με 140 περίπου χιλιόμετρα σε έναν δρόμο που το όριο ταχύτητας ήταν 80 Και στη συνέχεια παραβίασε και Ερυθρό σηματοδότη. Έθεσε λοιπόν σε κίνδυνο τη δική της ζωή τη ζωή του παιδιού της Αλλά και τη ζωή των ανυποψίαστων ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή είτε πήγαιναν στη δουλειά τους είτε γύριζαν στο σπίτι τους είτε έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι.

Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε Ότι πολλές φορές είτε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει είτε κάτω από οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος γινόμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι άλλων ανθρώπων που στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτα ή δολοφόνοι του ίδιου του εαυτού μας και της οικογένειας μας.Εγώ δεν ξέρω ποια ήταν η συμπεριφορά των συναδέλφων μου η ακόμα ακόμη δε γνωρίζω ποια θα ήταν η δική μου συμπεριφορά αν έβλεπα έναν άνθρωπο να οδηγεί επικίνδυνα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο του ένα μωρό παιδί.

Από την άλλη λέω εγώ αν λέει αλήθεια ή κυρία και όντως προσπαθούσε να μεταβεί σε ένα γιατρό πολύ γρήγορα αν σταματούσε την ώρα που της έκαναν σήμα οι τροχονόμοι και τους έλεγε βοηθήστε με το παιδί μου έχω πρόβλημα οι τροχονόμοι θα κοίταζαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα την βοηθούσαν να φτάσει στον προορισμό της σώα και αβλαβής; Πέντε τροχονόμοι ήταν στο σημείο όλοι απάνθρωποι και αγενείς» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή της στα social media, η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου κατήγγειλε ότι το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης προσπαθούσε να πάει με το παιδί της στο νοσοκομείο καθώς παρουσίαζε σπασμούς, με αποτέλεσμα εκείνη να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα (128χλμ/ώρα) και να την σταματήσουν αστυνομικοί για έλεγχο.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν για την υγεία του ανήλικου. Όπως γράφει, μετά από 15' λεπτά και αφού είχε ήδη λάβει κλήση για υπερβολική ταχύτητα, το περιπολικό την σταμάτησε μόλις 300 μέτρα πιο κάτω, με τους αστυνομικούς να της αφαιρούν και την άδεια οδήγησης.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κι επειδή, βάσει των μέχρι στιγμής σχολίων, οι απόψεις διίστανται, προσωπικά, πιστεύοντας ότι και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο (πριν κουνήσουν το δάκτυλο οι αστυνομικοί και ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα τους αλα δασκαλίστικα, καθότι οι περισσότεροι έχουμε δει αστυνομικές μοτοσυκλέτες και περιπολικά να περνάνε με κόκκινο χωρίς να συντρέχει κανένας, απολύτως, λόγος, καθώς και πάρα πολλοί αστυνομικοί/αστυφύλακες κυκλοφορούν με τις Ι.Χ μοτοσικλέτες τους, μη φορώντας κράνος ή έχοντας αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας ή τις έχουν καλυμμένες με σκούρο πλέξιγκλας που πολύ δύσκολα διακρίνεται ο αριθμός εξ αποστάσεως, ακόμη και λίγων μέτρων, όπως και το γεγονός που οι περισσότεροι έχουμε παρακολουθήσει ή αντιληφτεί, πως οι αστυφίλακες, τροχονόμοι κλπ. ποτέ δεν «γράφουν» κάποιον συνάδελφό τους για τροχαίες παραβάσεις με το Ι.Χ. όχημα του...), καλό θα είναι τα περιπολικά να διαθέτουν κάμερες καταγραφής και ηχογράφησης των περιστατικών, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς την αλήθεια, καθότι χωρίς αποδεικτικά στοιχεία του εκάστοτε πολίτη ή αυτόπτες μάρτυρες, η κάθε δικαστική έδρα λαμβάνει υπ΄ όψιν μόνο την μαρτυρία των οργάνων ασφαλείας και κανέναν άλλο. Πετάει ο γάιδαρος θα υποστηρίξουν τα όργανα ασφαλείας; Αν δεν υπάρχει διαφορετικό αποδεικτικό στοιχείο, ναι πετάει!...Θα μου πείτε ότι θα πεταχτεί πάλι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και θα ακυρώσει την διαδικασία, σωστά; Έχουμε γεμίσει τριγύρω μας από κάμερες σπιτιών, ιδιωτών, μαγαζιών, περιπτέρων, χώρων παρκινγκ, στο μετρό, εισόδων πολυκατοικιών και πολλών άλλων σημείων, γεμίζουν οι πάντες τις προσωπικές τους σελίδες του fb με πληθώρα προσωπικών τους πληροφοριών, συν τις φωτογραφίες τους και θα πας πειράξει η καταγραφή των περιστατικών από τα περιπολικά της αμέσου δράσεως ή της τροχαίας. Οξύμωρο; Και όμως, είναι.Υ.Γ.: Είναι δυνατόν, σε κάθε περίπτωση, οι αστυφύλακες και ο συνδικαλιστικός τους φορέας, να πουν κάτι διαφορετικό; Είναι δυνατόν;;;...
γιατι δε ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών να τη συνοδεύσουν στο νοσοκομείο με ασφάλεια. Το να κάνει τόσες παραβάσεις μάλλον χάνει το δίκιο της. Με 130 χλμ/ω στη βουλιαγμένης και να παραβιάσει κόκκινο ? με ποια λογική?
Το μόνο που βλέπω είναι ότι προσπαθεί να υπερασπίσει τους συναδέλφους του, αλλά μας λέει ότι δεν ξέρει και τι ακριβώς έγινε. Από τη στιγμή που τους είπε πως το παιδί πρέπει να πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν τη συνόδευσαν; Έπρεπε η ίδια να τους πει να τη συνοδεύσουν; Δεν νομίζω ότι ένας άνθρωπος ταραγμένος μετά από ιατρική διάγνωση που λέει για άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο μπορεί να σκεφτεί λογικά. Δεν μας λέει τίποτα στην ουσία ο κύριος Καλλιακμάνης.
Κρατάω το "Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, η ηθοποιός είχε παραβιάσει κατά πολύ τα όρια ταχύτητας και πέρασε κόκκινο φανάρι θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς και την ίδια με το παιδί της."Και το κρατάω γιατί ανεξάρτητα γιατί τρέχεις, για τον πιο σοβαρό λόγο στη Γη, αμα είναι να στείλεις στο τάφο άλλους 2-3 άσχετους άστο να πάει.