Ο «Ηρακλής» ισχυρίζεται πως είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Gianni Versace

Ο «Ηρακλής» ισχυρίζεται πως είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Gianni Versace Facebook Twitter
3

Mε το σκάνδαλο Γουάινσταϊν να είναι σε πλήρη εξέλιξη, μοιάζει σαν όλοι στο Χόλιγουντ και τη βιομηχανία να θυμήθηκαν ή να αποφάσισαν τώρα να κάνουν αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις.

Στη λίστα των καταγγελιών αυτή τη φορά εισέρχεται ένας άντρας και ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές μόδας - που όμως έχει πεθάνει εδώ και είκοσι χρόνια.

Ο ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο, γνωστός ως τηλεοπτικός «Ηρακλής», κατηγόρησε δημοσίως τον σχεδιαστή Gianni Versace πως τον παρενόχλησε σεξουαλικά σε μια συνεργασία τους.

Ο Σόρμπο είπε πως συνάντησε τον Versace στις αρχές της δεκαετίας του 80 όταν δούλευε ως μοντέλο.

Ο «Ηρακλής» ισχυρίζεται πως είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Gianni Versace Facebook Twitter

Ο ηθοποιός αναφέρει πως είχε προσκληθεί σε πολλά πάρτι στα οποία ήταν επίσης καλεσμένοι αρκετοί διάσημοι και πως ο σχεδιαστής ήθελε να κανονίσουν μια συνεργασία για τη συμμετοχή του σε επιδείξεις και καμπάνιες. Όταν τελικά ο Versace τον έκλεισε μέσω πρακτορείου για επίδειξη τότε ο Σόρμπο λέει πως έλαβε μια ακόμη πρόσκληση για ένα πάρτι, αλλά όταν έφτασε εκεί είδε πως ήταν ο μοναδικός καλεσμένος.

«Εντελώς ξαφνικά άπλωσε το χέρι του στο πόδι μου και άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω.Του είπα πως  είμαι στρέιτ» λέει ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι που μου αρέσει σε σένα. Πως είσαι αρρενωπός και όχι θηλυπρεπής» είπε ο Versace σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο Σόρμπο.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται πως εξαιτίας της άρνησής τους δεν πήρε τελικά τη δουλειά αν και λέει πως ποτέ δεν χάλασε την κοινωνική του σχέση με τον σχεδιαστή.

Οι ισχυρισμοί του ηθοποιού έχουν προκαλέσει αίσθηση καθώς γίνονται για κάποιον που έχει πεθάνει και δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος.

Ο οίκος Versace δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια του Σόρμπο ως μοντέλο:

 
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM
ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι έχει πεθάνει, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έγινε κιόλας. Και ο Weinstein να είχε πεθάνει και να έβγαιναν όλες αυτές να τον καταγγείλουν δεν θα σήμαινε ότι δεν έγιναν.Το θέμα όμως ποιό είναι εδώ; Ότι, σίγουρα, δεν είναι μόνο γυναίκες τα θύματα. Ίσως πιο συχνά, αλλά όχι τα μόνα. Γυναίκες αλλά και άντρες είναι θύματα αυτής της μεγάλης βιομηχανίας και όχι μόνο. Το σκάνδαλο παιδεραστίας με τους ιερείς και καρδινάλιους στις ΗΠΑ και Ευρώπη είχε κυρίως θύματα αγόρια.