Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο πολυτελές σκάφος του Ρονάλντο

Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο πολυτελές σκάφος του Ρονάλντο Facebook Twitter
1

Ένοπλοι υπάλληλοι των τελωνείων φέρονται να έκαναν αιφνίδιο έλεγχο και να επιβιβάστηκαν στο πολυτελές γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πλαίσια επιθεώρησης.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μόλις φύγει από ένα εστιατόριο στο νησί της Formentera κοντά στην Ίμπιζα. Ο Ρονάλντο, 32 ετών ήταν στο σκάφος με την σύντροφό του Georgina Rodriguez, φίλους και την οικογένειά του όταν οι υπάλληλοι πλησίασαν το γιοτ με ένα μεγάλο σκάφος.

Ο έλεγχος διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και το ισπανικό περιοδικό Hola δημοσίευσε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του που δείχνουν τρεις αξιωματούχων να επιβιβάζονται στο σκάφος.

Το περιοδικό αναφέρει πως κάμερα των τελωνειακών κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης.

Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο πολυτελές σκάφος του Ρονάλντο Facebook Twitter


«Ένας από τους συγγενείς του Ρονάλντο ήταν αυτός που ασχολήθηκε και τους έδειξε την τεκμηρίωση που ζήτησαν. Ο Ρονάλντο παρέμεινε πολύ ήρεμος και σε καμία περίπτωση δεν σηκώθηκε για να μιλήσει στους υπαλλήλους ή να ρωτήσει για το τι συνέβαινε.

Ήταν με τη φίλη του Georgina και τη μητέρα του Dolores Aveiro και μιλούσαν μέσα στο σκάφος το οποίο επέστρεφε στην Ίμπιζα.


Ο Ρόναλντο πρόκειται να παρευρεθεί στο δικαστήριο στο τέλος του μήνα για να καταθέσει σχετικά με έρευνας για τις φορολογικές του υποθέσεις ενώ κατηγορείται για φοροδιαφυγή 14.768.897 ευρώ μεταξύ 2011 και 2014.


Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η επιθεώρηση και ο δικαστικός έλεγχος συνδέονται με την παραπάνω υπόθεση.

Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο πολυτελές σκάφος του Ρονάλντο Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια